Eltona Džona bijusī sieva pieprasa no viņa trīs miljonus britu mārciņu

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasБританский певец Элтон Джон
Британский певец Элтон Джон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Renāta Blauela paziņoja, ka bijušā vīra memuāru publikācijas novedušas pie uzmanības atjaunošanās par viņas dzīvi, kas savukārt kļuva par iemeslu nopietnām psiholoģiskām sekām.

RĪGA, 25. jūlijs – Sputnik. Mūziķa sera Eltona Džona bijusī sieva izvirzījusi viņam prasību par 3 miljoniem britu mārciņu, apgalvojot, ka viņš ir pārkāpis viņu laulības šķiršanas vienošanos, iekļaujot viņu savos memuāros un biogrāfiskajā filmā "Rocketman", vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Daily Telegraph.

Saskaņā ar avīzi, Eltona Džona bijusī sieva Renāta Blauela iesūdzēja tiesā 73 gadus veco mūziķi par "vairākkārtējiem un nepieņemamajiem" vienošanās pārkāpumiem, kuru pāris parakstīja 1988. gadā pēc četrus gadus ilgās laulības. Dokuments iekļāva punktu, kurš aizliedz ikvienam no viņiem apspriest savu laulību vai šķiršanās iemeslus.

Dokumentos Blauelas juridiskā komanda apgalvo, ka pēc šķiršanās viņa centās slēpt savu dzīvi no sabiedrības, tai skaitā mainot vārdu un ārējo izskatu, taču viņas dzīves un šķiršanās ar dziedātāju detaļas tika atklātas filmā un memuāros.

"Augstākminēto pārkāpumu rezultātā (viņas) tiesības uz privāto dzīvi tika pārkāptas… Viņa un viņas laulība nonāca uzmanības lokā un tika apspriestas presē," teikts Blauelas pretenzijā.

© AFP 2023 / 2017 / STFEltona Džona un Renātas Blauelas kāzas
Eltona Džona bijusī sieva pieprasa no viņa trīs miljonus britu mārciņu - Sputnik Latvija
Eltona Džona un Renātas Blauelas kāzas

Blauela pieprasa tiesas aizliegumu, lai novērstu informācijas atklāšanu nākotnē, kā arī segt zaudējumus, kuri, kā tiek apgalvots, sastāda aptuveni 3 miljonus britu mārciņu.

Mākslinieka puse noliedz vienošanās pārkāpšanu, apgalvojot, ka detaļas grāmatā, filmā un vienā publikācijā Instagram vietnē ir publiski pieejamas un ka līgums "skar tikai privātas un konfidenciālas tēmas".

Blauela paziņoja, iespējamie pārkāpumi noveduši pie uzmanības atjaunošanās par viņas dzīvi, kas savukārt kļuva par iemeslu nopietnām psiholoģiskām sekām.

Ziņu lente
0