"Aploksnīte" un torte ar suņiem: ar ko Mikijs Rurks nodarbojas Latvijā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Holivudas aktieris Mikijs Rurks speciāli ieradās Latvijā nedaudz agrāk, lai paspētu līdz robežu slēgšanai; Rīgā viņš uzņemas filmā "Warhunt".

RĪGA, 28. aprīlis – Sputnik. Latvijas varasiestādes atļāva Holivudas komandai turpināt režisora Mauro Borelli mistiskā militārā trillera "Warhunt" uzņemšanas darbus, kur galveno lomu atveido Mikijs Rurks. Tiesa, aktieriem un filmēšanas brigādei nākas ievērot drošības pasākumus, vēsta variety.com.

Бокс. Официальная процедура взвешивания Руслана Проводникова и Луиса Кастильо - Sputnik Latvija
"Esmu atbraucis nelaikā": Mikijs Rurks stāsta par savu attieksmi pret Rīgu un rīdziniekiem

Projekta producents Jū Fai Sjuns pastāstīja, ka Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes un robežu slēgšanas dēļ, nācies mainīt Mikija Rurka grafiku, kurš piekrita atlidot uz Latviju pirms ierobežojošo pasākumu ieviešanas.

Stāstot par drošības pasākumu ievērošanu filmēšanas laukumā, Sjuns atzīmēja, ka tas ļoti ātri kļuva par normu un visi pierada pie jaunās kārtības. Tostarp katram aktierim tagad ir savs grima komplekts, otas un pārējās lietas izmanto tikai vienam cilvēkam, turklāt grimētāji, protams, valkā sejas maskas.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Režisors Mauro Borelli apgalvo, ka visi filmēšanas procesa dalībnieki ir drošībā. Aktieri un filmēšanas grupas locekļi ievēro noteikto distanci un valkā sejas maskas un lateksa cimdus. Turklāt paviljonos, kur notiek filmēšanas darbi, veic dezinfekciju, savukārt visiem filmēšanas grupas locekļiem divas reizes dienā mēra temperatūru.

"Sākumā tas bija sirreālistiski, taču aktieri un filmēšanas grupa ātri pielāgojās maskām un citiem pasākumiem," sacīja Borelli.

Pats Mikijs Rurks periodiski publicē savā Instagram profilā attēlus un video no Latvijas, taču reti – no filmēšanas laukuma. Biežāk aktieris fotografējas ar saviem suņiem, savukārt nesen publicēja ierakstu no sava asistenta dzimšanas dienas, kurš svinēja 30 gadu jubileju. Rurks apsveica palīgu, uzdāvinot "aploksnīti" un nobučojot lūpās, un sagrieza šokolādes torti. Daļa cienasta tika arī aktiera mīluļiem.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Ziņu lente
0