Vaikule lido uz Maskavu: dziedāt Kremlī un novērtēt aplausus

© Sputnik / Sergey MelkonovХозяйка фестиваля - Лайма Вайкуле - в завершении первой части концерта исполнила песню Аллы Пугачевой "Мэри"
Хозяйка фестиваля - Лайма Вайкуле - в завершении первой части концерта исполнила песню Аллы Пугачевой Мэри - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dziedātāja Laima Vaikule pirmo reizi pēc ilgiem gadiem uzstāsies solo koncertā Krievijas galvaspilsētā. Ar ko viņa plāno pārsteigt izlutināto publiku, ja iepriekšējā priekšnesumā palika neapmierināta ar aplausiem.

RĪGA, 1. marts – Sputnik. Šodien, 1. martā labi pazīstamā un Krievijā iemīļotā dziedātāja Laima Vaikule uzstāsies Valsts Kremļa pilī Maskavā, kur iepazīstinās ar savu jauno koncertprogrammu, kas sagatavota par godu skatuves mākslinieces 65. jubilejai.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official)

Domājams, solokoncertā piedalīsies arī dziedātājas kolēģi un draugi. Vaikule sola, ka koncerts būs grandiozs. Pasākumā piedalīsies arī orķestris un balets Freedom.

Iepriekš vēstīts, ka Vaikule nebija apmierināta ar publikas reakciju savā iepriekšējā priekšnesumā Kremlī. Atgādināsim, ka Vaikule izcīnīja prēmiju "Zelta gramofons" 2019. gadā par ieguldījumu Krievijas mūzikas vēsturē. Taču dziedātāja nebija apmierināta ar aplausiem, ko skatītāji viņai veltīja Kremļa pilī.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official)

"Jūs kaut kā ne īsti labi man šodien aplaudējāt. It kā jau tagad man pasniegs kaut ko pašu-pašu-pašu, bet aplausi – tikai tā, starp citu, it kā man būtu pelnutrauku pasnieguši," dziedātāja pajokoja.

Pēc šīs piezīmes publika zālē atdzīvojās, un Laima Vaikule pateicās par balvu, - tāds viņai vēl neesot.

Tomēr viņa piebilda, ka paskatīsies uz skatītāju reakciju, un, "ja jūs uzņemsiet mani vēl sliktāk, tad es vairs nezinu, ar ko nodarbošos".

Ziņu lente
0