"Cilvēku nav": Latviju apciemojusi dziedātāja no Krievijas

© PR НТВЮлианна Караулова
Юлианна Караулова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dziedātāja no Krievijas Julianna Karaulova pastāstīja Instagram apmeklētājiem, kādu iespaidu atstājusi Rīga un Jūrmala.

RĪGA, 17. oktobris — Sputnik. "Kopā ar @lauradjaga trāpījām zelta rudenī Rīgā. Tagad te ir vareni: cilvēku nav, vēl ir silts, un daba ir pasakaina," raksta Krievijas estrādes zvaigzne Julianna Karaulova savā lapā Instagram.

Pazīstamā dziedātāja ieradusies Latvijā atpūsties. Viņa apciemoja Rīgu un Jūrmalu. Spriežot pēc sajūsminātajām atsauksmēm, Latvija dziedātājai ir iepatikusies.

Tiesa, dziedātājas publicētajā fotogrāfijā redzams, ka viņa iet pa pustukšu Rīgas ielu divatā ar draudzeni. Cilvēki redzami tālu aizmugurē. Interesanti, vai tas vienkārši ir veiksmīgs kadrs, vai demogrāfiskā krīze Latvijā patiešām novedusi tiktāl, ka jebkurā vietā tagad var mierīgi sarīkot fotosesiju, nebīstoties, ka kadrā iekļūs vēl kāds?

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Yulianna Karaulova (@yulianna_karaulova)

Karaulova apmeklēja arī Jūrmalu. Par kūrortpilsētu viņa atsaucās ļoti silti. Viņa uzrakstīja, ka iemīlējusi Jūrmalu, un visiem novēlēja tādu pašu noskaņojumu, kāds bijis viņai pastaigā pa tukšo Jūrmalas pludmali.

"Jūrmala, es esmu iemīlējusies! Rudenī te ir īpaši forši: atmosfēra, kluss un veselīīīgi)) Gaiss ir fantastisks! Noskaņojums arī! Visiem novēlu tādu pašu," pastāstīja dziedātāja.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Yulianna Karaulova (@yulianna_karaulova)

Zvaigznes Latvijā

Krievijas zvaigznes ir ļoti iemīlējušas Latviju. Dažiem pat valstī ir nekustamie īpašumi. Piemēram, Alla Pugačova ar savu vīru Maksimu Galkinu labprāt pavada vasaru Jūrmalā. Klīst baumas, ka viņa pat nopirkusi pilsētā elegantus apartamentus. Toties labi zināms, ka dzīvoklis Jūrmalā ir Borisam Moisejevam. Lai arī dziedātājs vairs nekāpj uz skatuves, viņš skatās citu zvaigžņu priekšnesumus un ir Laimas Vaikules festivāla pastāvīgs viesis.

Moisejevs atzina, ka ļoti mīl Jūrmalu, un pastāstīja, ka viņam pilsētā ir trīsistabu dzīvoklis. Dziedātājs teica, ka viņam patīkot gandrīz viss, izņemot komunālos maksājumus, kuri Jūrmalā ir pārāk augsti.

Jūrmalas pludmale ziemā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Viedoklis
Jūrmala: jūras poēzija

Nav zināms, vai mājoklis Latvijā ir māksliniekam Aleksandram Revam, taču viņš bieži apciemo Latviju ar priekšnesumiem. Viņš uzskata, ka Jūrmala ir viens no labākajiem kūrortiem pasaulē.

Nekustamais īpašums Jūrmalā ir arī Barščesvsku un Vitorganu ģimenēm. Mājā iepretim Krievijas vēstniecības rezidencei Jūrmalā ir Vladimira Vinokura, Aleksandra Masļakova un Valērija Sjutkina dzīvokļi.

Mellužos māju uzbūvējis, apprecējies un kļuvis par tēvu bijušais Jautro un atjautīgo kluba spēlmanis Sergejs Svetlakovs. Dzīvokļus Jūrmalā nopircis arī Arkādijs Ukupņiks un Larisa Doļina.

Ziņu lente
0