Nolēmusi emigrēt? Pugačova nopirkusi dzīvokli Jūrmalā

© Sputnik / Sergey MelkonovВизит на фестиваль Аллы Пугачевой и Максима Галкина вызвал настоящий фурор
Визит на фестиваль Аллы Пугачевой и Максима Галкина вызвал настоящий фурор - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Allai Pugačovai vairs nenāksies dzīvot īrētā villā Latvijā – tagad viņai pieder luksusa klases nekutamais īpašums Rīgas līča krastā.

RĪGA, 21. jūlijs — Sputnik. Labi zināms, ka Alla Pugačova un viņas dzīvesbiedrs Maksims Galkins jau sen iemīļojuši Jūrmalu. Ik gadus zvaigžņotais pāris pavada šeit laiku un nomā eleganto Martas villu Bulduros līdzās citu slavenību mājām. Arī šovasar viņi apciemojuši Latviju.

© Foto : sajusmaVilla Marta Jūrmalā
Nolēmusi emigrēt? Pugačova nopirkusi dzīvokli Jūrmalā - Sputnik Latvija
Villa Marta Jūrmalā

Medijos parādījās ziņas, ka tagad Pugačovai un viņas ģimenei vairs nenāksies dzīvot īrētā mājoklī – māksliniece beidzot iegādājusies omulīgu ģimenes ligzdu. Viņa izvēlējusies prestižu rajonu Jūrmalas centrā, Dzintaru prospektā 28, vēsta portāls Argumenti nedeļi.

Šeit atrodas četrstāvu daudzdzīvokļu komplekss Park Residences ar lielu iekšējo teritoriju, parku un bērnu rotaļlaukumiem – dziedātājai tas ir svarīgi, jo viņa audzina divus bērnus – Harijs un Ļiza ir piecus gadus veci. Apartamenti šajā mājā maksā vismaz 400 tūkstošus eiro, platība – vismaz 100 kvadrātmetri. Informācijas avoti stāsta, ka darījums noslēgts slepus, pati dziedātāja nevēlas afišēt pirkumu.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мой любимый,с ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!!!❤️💋

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Jāpiebilst, ka Pugačova atteikusies sarunāties ar mediju pārstāvjiem, uzturoties Latvijā. Nesen viņa pat izlikās, ka nedzird žurnālistu jautājumus, un pagāja viņiem garām Laimas Vaikules festivālā "Rendez-Vous", kas patlaban notiek Jūrmalā.

Saņems uzturēšanās atļauju?

Atgādināsim, ka no 2014. gada Latvijas valdība konsekventi pieņēma aizvien stingrākus uzturēšanās atļaujas noteikumus. Investīciju summa, kas ļauj saņemt uzturēšanās atļauju Latvijā tika palielināta no 150 tūkstošiem līdz 250 tūkstošiem eiro. 2017. gada novembra beigās tika pieņemti Imigrācijas likuma grozījumi. Tagad uzturēšanās atļaujas pagarināšanai Latvijā ik pēc pieciem gadiem visiem investoriem, arī tiem, kuri ieguldījuši naudu nekustamajos īpašumos, jāveic obligātais maksājums piecu tūkstošu eiro apmērā par katru ģimenes locekli.

Певица Алла Пугачева - Sputnik Latvija
Alla Pugačova svin jubileju: kāpēc Primadonna ir tik iemīļota

Tā kā Pugačovas dzīvoklis izmaksājis vismaz 400 tūkstošus eiro, dziedātāja diezin vai mēģinās taupīt uz uzturēšanās atļaujas rēķina, ja nolems to saņemt. Turklāt uz Latviju Pugačova jau sen brauc kā uz mājām.

Nesen Krievijas estrādes primadonna pirms brauciena uz Latviju sacēla lielu troksni, pat izcēlās skandāls. Sociālo tīklu lietotāji bija sašutuši par videoierakstu zvaigznes lapā Instagram, kur redzams, ka dziedātājas automašīna pievedusi viņu tieši pie vilciena Maskava-Rīga durvīm.

Vēlāk videoieraksts tika nodzēsts, taču iespaids palika. Daži komentētāji pievērsa uzmanību tam, ka tamlīdzīga rīcība ir aizliegta un "zvaigznes statuss" nevar dot tiesības uz noteikumu pārkāpumiem. Pēc ierašanās Latvijā Pugačova tamlīdzīgas vaļības vairs nav atļāvusies.

Ziņu lente
0