Dvēseles kliedziens: ar kādu dziesmu Lazarevs vēlas iekarot Eirovīzijas tiesnešu sirdis

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasПевец Сергей Лазарев
Певец Сергей Лазарев - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas izpildītājs Sergejs Lazarevs prezentēja dziesmu, ar kuru uzstāsies starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija 2019 Telavivā.

RĪGA, 10. marts – Sputnik. Kompozīcija Scream (tulkojumā no angļu valodas "kliedziens") kļūs par sava veida Krievijas pārstāvja "dvēseles kliedzienu starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija 2019, kurš notiks Izraēlas galvaspilsētā, vēsta Sputnik Igaunija.

Mūziku dziesmai uzrakstīja Filips Kirkorovs ar līdzautoru, grieķu komponistu Dimitriju Kontopulosu. Par dziesmas teksta autoru kļuva Šarona Vona, savukārt kompozīcijas videoklipu uzņēma Konstantīns Čerepkovs.

Pēc paša Lazareva sacītā, kad viņš izdzirdēja šo dziesmu pirmo reizi, viņš izjuta neticamu melodijas spēku un jaudu. "Pēc tam parādījās teksts, un viss ieguva vēl lielāku jēgu," - uzrakstīja viņš savā lapā sociālajā tīklā.

"Esmu laimīgs atkal piedalīties konkursā "Eirovīzija", šoreiz parādot sevi no citas muzikālās puses," - paziņoja dziedātājs saviem pielūdzējiem un visiem, kas vēlas Krievijas uzvaru Eirovīzijā 2019.

Iepriekš ziņots, ka starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija 2019 notiks no 14. līdz 18. maijam Telavivā. Sergejs Lazarevs tajā jau ir piedalījies 2015. gadā ar dziesmu You Are The Only One, viņš ieņēma trešo vietu un ieguva vislielāko skatītāju atbalstu.

Ziņu lente
0