Džonijs Deps par apmelošanu iesūdz tiesā bijušo sievu

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasДжонни Депп и Эмбер Хёрд
Джонни Депп и Эмбер Хёрд  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Holivudas aktieris grasās tiesas ceļā piedzīt no bijušās sievas 50 miljonus dolāru par to, ka viņa vairākkārt apsūdzējusi viņu vardarbībā ģimenē, kas stipri kaitēja Depa reputācijai.

RĪGA, 2. marts – Sputnik. Holivudas aktieris Džonijs Deps iesniedza tiesā prasību pret savu bijušo sievu, aktrisi Emberu Herdu, viņš apsūdz viņu apmelošanā un grasās piedzīt no viņas paprāvu summu, par to paziņoja žurnāls People.

Prasību par apmelošanu Deps iesniedza piektdien, 1. martā. Viņš apsūdz savu bijušo sievu neslavas celšanā, jo Embera pastāvīgi publiski stāsta par to, ka viņu laulības laikā viņa vairākkārt tiekot pakļauta vardarbībai ģimenē. Par iemeslu prasības iesniegšanai kļuva Herdas intervija avīzei Washington Post, kura tika publicēta 2018. gada decembrī. Holivudas aktieris grasās piedzīt no bijušās sievas 50 miljonus dolāru.

Amerikāņu aktieris Eštons Kačers. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Amerikāņu aktieris iemācījies krievu valodu, lai sazinātos ar sievas radiem

Deps norāda, ka visas Herdas apsūdzības par viņa pastrādāto vardarbību ģimenē pret viņu – tā ir apmelošana. Turklāt, aktieris uzskata, ka viņas uzstāšanās dēļ presē šajā sakarā viņš guvis nopietnus reputācijas zaudējumus.

Atgādināsim, Džonijs Deps un Embera Herda satikās "Ruma dienasgrāmatas" filmēšanas laukumā 2011. gadā, 2015. gada februārī viņi apprecējās. Taču laulība nebija ilga: jau 2016. gada maijā aktiera sieva pieprasīja šķiršanos un apsūdzēja viņu nežēlīgā izturēšanās pret viņu un vardarbībā ģimenē.

Deps noliedza šīs apsūdzības, un 2016. gada augustā viņam tomēr izdevās vienoties ar Herdu par šķiršanos bez tiesas. Aktieris samaksāja viņai 7 miljonus dolāru, ko viņa ziedojusi labdarībai. Tajā pašā laikā abi aktieri parakstīja neizpaušanas vienošanos, kurā ierakstīts aizliegums viņu attiecību publiskai apspriešanai. Taču tas netraucēja aktrisei ne reizi vien kopš tā laika paziņot par to, ka viņa bijusi Depa upuris.

Ziņu lente
0