Izlemts jautājums ar Dimas Bilana koncertu Daugavpilī

© Sputnik / Евгения Новоженина / Pāriet pie mediju bankasДима Билан
Дима Билан - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Līdz 1. septembrim dziedātājam bija jāizlemj, kurā datumā viņš rīkos koncertu Daugavpilī, kas nenotika Pilsētas svētkos 10. jūnijā.

RĪGA, 22. augusts – Sputnik. Dima Bilans neieradīsies ar koncertu Daugavpilī tuvākajā laikā, paziņoja pilsētas mērs Rihards Eigims. Pilsētas mērs atbildēja uz portāla Gorod.lv jautājumu par to, vai tika atgriezta nauda par nenotikušo Dimas Bilana koncertu vai arī pilsētas iedzīvotājiem tomēr vērts gaidīt solīto uzstāšanos.

Дима Билан - Sputnik Latvija
Dima Bilans neatbrauca atbalstīt tradicionālās vērtības Daugavpilī

Līdz 1. septembrim dziedātājam bija jāizlemj, kurā datumā viņš rīkos koncertu Daugavpilī, kurš nenotika Pilsētas svētkos 10. jūnijā. Kā šobrīd ziņo mērs, par Bilana koncertu samaksāto naudu organizators domei atgriezis, un koncerta nebūs. Vairāk informācijas par šo situāciju žurnālistiem domē nesniedza.

Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) uzsāka administratīvo pārbaudi attiecībā pret Daugavpils pilsētas domi sakarā ar līgumu noslēgšanas faktiem ar firmu SIA LARIDO par Fancy, Herb McCoy no Real Bad Boys Blue un F. R. David, Dana Balana, Dimas Bilana koncertu rīkošanu Pilsētas svētkos un baltkrievu rokgrupas Trubetskoy uzstāšanos pēc pasaules čempionāta futbolā fināla mača.

Dima Bilans atcēla koncertu jūnijā veselības traucējumu dēļ.

Ziņu lente
0