Latvijas dalībniece komentējusi Eirovīzijas rezultātus

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasПевица Лаура Риззотто из Латвии с песней "Funny Girl"
Певица Лаура Риззотто из Латвии с песней Funny Girl - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvija bija pelnījusi tiesības iekļūt dziesmu konkursa Eirovīzija finālā Lisabonā, uzskata Laura Rizoto.

RĪGA, 16. maijs – Sputnik. Latvijas pārstāve Laura Rizoto atzinusies TVNET intervijā, ka bijusi pārsteigta, kad neiekļuva Eirovīzijas 2018 finālā.

"Man bija spēcīga uzstāšanās, un mēs bijām droši, ka kvalificēsimies finālam, bet laikam šis nebija mūsu gads. Valstis, kuras parasti atdod vairāk balsu par Latviju, piemēram, Lietuva, Igaunija, Īrija, kā arī Lielbritānija nedrīkstēja otrajā pusfinālā balsot par mums. Tāpat otrajā pusfinālā bija daudz dinamisku un jautru dziesmu, kurās tika izmantota pirotehnika un speciāli efekti, kas, iespējams, ietekmēja to, kā tika skatīta mūsu uzstāšanās," — pateica Rizoto.

Репетиция второго полуфинала конкурса Евровидения-2018 - Sputnik Latvija
Latvijas pārstāve neuzstāsies "Eirovīzijas" finālā

Viņa apgalvo, ka atdevusi sevi visu šai uzstāšanās reizei un lepojas ar to, tādēļ pieņemt zaudējumu izrādījies grūti.

"Es biju ļoti vīlusies. Samīļoju savu māsu Karolīnu, kura mēroja tālu ceļu no Losandželosas uz Lisabonu, lai mani atbalstītu… Biju pārsteigta, ka neredzēju Latviju starp finālistiem! Mēs bijām pelnījuši tikt finālā. Es esmu saņēmusi neskaitāmas ziņas sociālajos tīklos un atbalstu, sakot, ka mēs bijām pelnījuši kvalificēties," — uzsvēra izpildītāja.

Laura pastāstīja, ka vasarā grasās atgriezties Latvijā, taču līdz tam brīdim mācīsies latviešu valodu Ņujorkā, kur šobrīd dzīvo.

"Valoda ir ļoti svarīga latviešu kultūras daļa, tāpēc es ceru, ka spēšu runāt raiti," — piebilda Rizoto.

Nesen Lisabonā aizritējušajā starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija 2018 uzvaru izcīnīja Izraēlas dziedātāja Neta ar dziesmu Toy. Latvijas pārstāvei Laurai Rizoto ar dziesmu Funny Girl pietrūka balsu, lai iekļūtu dziesmu sacensību finālā.

Ziņu lente
0