Arbeņina un Surganova varētu atkal apvienoties

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasПевица Диана Арбенина
Певица Диана Арбенина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Nočnije snajperi" grupas līdere Diāna Arbeņina pastāstīja par iespējamo atkal apvienošanos ar Svetlanu Surganovu.

RĪGA, 14. oktobris – Sputnik. Koncerta laikā par godu Krievijas rokgrupas "Nočnije snajperi" 25. gadadienai varētu notikts tās dibinātāju Diānas Arbeņinas un Svetlanas Surganovas ilgi gaidītā atkal apvienošanās, vēsta Sputnik Moldova.

Par to Instagram tiešajā ēterā paziņoja Diāna Arbeņina.

Uz kāda lietotāja jautājumu "kā būtu ar duetu ar Surganovu par godu jubilejai?" kolektīva līdere pateica: "Mēs par to domājam".

Pielūdzēji uzreiz nosauca šo duetu par sensāciju. "Tā būs, galu galā, dzīves patiesība," — tā komentēja iespējamo atkal apvienošanos pati Arbeņina.

Savas vizītes laikā Kišiņevā šī gada jūlijā Surganova pateica, ka nebūtu pretī piedalīties grupas "Nočnije snajperi" jubilejas koncertā, taču, kā viņa precizēja, "gala lēmums ir jāpieņem Diānai Arbeņinai".

Kolektīvu "Nočnije snajperi" Arbeņina un Surganova izveidoja Sanktpēterburgā 1993. gadā. 2002. gada decembrī grupa šķīrusies no Surganovas, kura vēlāk izdeidojusi savu kolektīvu "Surganova i Orkestr". "Nočnije snajperi" pielūdzēji ārkārtīgi sāpīgi uztvēra šādas pārmaiņas un ļoti ilgi gaidīja, kad grupas dibinātājas, beidzot uzstāsies kopā uz vienas skatuves. Grupas "Nočnije snajperi" jubilejas tūre startē jau šī gada beigās. Kā iepriekš atzinās Arbeņina, tas būs ļoti apjomīgs, 15-20 uzstāšanās mēnesī.

Vislielāko koncertu rokgrupas līdere solīja organizēt koncertzāle, kur viņa vēl nav uzstājusies.

Ziņu lente
0