Samoilova noliedz ziņas par emigrēšanu no Krievijas

Iepriekš Samoilova publicēja Instagram vietnes lapā video, kurā paziņoja par gatavību pārvākties no Krievijas uz Eiropu.
Sputnik

RĪGA, 8. septembris — Sputnik. Dziedātāja Jūlija Samoilova paskaidroja sekotājiem sociālajos tīklos, ka neplāno emigrēt no Krievijas, vēsta RIA Novosti.

 

 

Iepriekš Samoilova publicēja Instagram vietnes lapā video, kurā paziņoja par gatavību pārvākties no Krievijas uz Eiropu. Savu vārdu apstiprināšanai izpildītāja publicēja fotogrāfiju, kas uzņemta lidostā.

Pēc tam dziedātājas sekotāji atstāja zem viņas publikācijām daudzus negatīvus komentārus. Nākamajā dienā Samoilova ievietoja jaunu publikāciju, kurā paskaidroja iepriekšējās dienas paziņojuma jēgu.

"Esmu gatava emigrēt no Krievijas uz Eiropu" ir kādas drosmīgas mātes vārdi, kuras bērns arī ir pieķēdēts invalīdu krēslā. Pēdējā laikā es saņemu arvien vairāk šādu vēstuļu. Problēmas sakne nav mūsu valstī, bet gan mātes mīlestībā. Mūsu valstī nav iespējams iegūt nepieciešamās zāles, to vienkārši nav. Ģimenes ir gatavas pamest visu un aizlidot," pateica Samoilova.

Turklāt zem savas video uzrunas viņa izvietojusi paziņojumu ar aicinājumu palīdzēt meitenītei ar smagu diagnozi.

Iepriekš izpildītājas preses dienests pastāstīja, ka Samoilova grasās pārvākties uz Eiropu veselības problēmu dēļ.

 

 

Reakcija sociālajos tīklos

Samoilovas video uzruna ar paziņojumu par vēlmi aizbraukt no Krievijas izraisīja asu reakciju Internetā.

Daudzi lietotāji pauda viedokli, ka Samoilova Rietumos nevienam neesot vajadzīga, un palūdza viņu neatgriezties Krievijā, ja Eiropā viņai nekas neizdosies.

Citi komentētāji iestājās par dziedātāju, pievēršot uzmanību tam, ka tā ir viņas dzīve un viņas tiesības.

Jūlija Samoilova pārstāvēja Krieviju "Eirovīzijā 2018" Portugālē. Pirmo reizi kopš 2004. gada Krievijas pārstāvis nespēja iekļūt finālā.