50 valstu militārpersonas saņēma "Sputnik V" poti

© Sputnik / Сергей Аверин / Pāriet pie mediju bankasРоссийская вакцина "Гам-Ковид-Вак" (Sputnik V)
Российская вакцина Гам-Ковид-Вак (Sputnik V)  - Sputnik Latvija, 1920, 15.03.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Militārie atašeji no piecdesmit pasaules valstīm un viņu ģimenes locekļi vakcinējušies ar Krievijas vakcīnu "Sputnik V", lai droši veiktu iekšējos pasākumus un starptautiskas sarunas.

RĪGA, 15. marts — Sputnik. Pēc Krievijas Aizsardzības ministrijas starptautiskās militārās sadarbības galvenās pārvaldes priekšnieka Aleksandra Kšimovska teiktā, ar Krievijas vakcīnu pret Covid-19 "Sputnik V" vakcinējušies militārie atašeji no 50 pasaules valstīm, vēsta RIA Novosti.

Kšimovskis paskaidroja, ka kopumā tika vakcinēti aptuveni 300 militārie atašeji un viņu ģimenes locekļi.

Груз с российской вакциной Sputnik V от коронавирусной инфекции на складе в грузовом терминале аэропорта - Sputnik Latvija, 1920, 14.03.2021
Kam traucē "Sputnik V"? Tiek gatavota provokācija ar cilvēku "bojāeju" vakcīnas dēļ

Viņi nolēma vakcinēties, lai droši rīkotu gan savus pasākumus, gan piedalīties starptautiskajās sarunās.

Tiek atzīmēts, ka Krievijas armijā notiek masveida vakcinācija ar "Sputnik V" preparātu. Potējumu saņēmuši vairāk nekā 389 000 militārpersonu.

Krievijas vakcīna "Sputnik V" ir apstiprināta jau 50 pasaules valstīs. Kopējais iedzīvotāju skaits šajās valstīs ir vairāk nekā 1,3 miljardi cilvēku.

Atgādinām, ka sestdien, 6. martā, KTIF informēja, ka Krievijas vakcīna "Sputnik V" kļuvusi otrā pēc popularitātes pasaulē, apdzenot vakcīnas Pfizer un Moderna, kas ierindojās trešajā un ceturtajā vietā attiecīgi. Pirmo vietu ieņem uzņēmuma AstraZeneka ražošanas preparāts.

Ziņu lente
0