Krievijas ĀM atbildēja uz apsūdzībām centienos sabojāt Polijas reputāciju

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Pāriet pie mediju bankasМинистерство иностранных дел России
Министерство иностранных дел России - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Polijas specdienestu ministra-koordinatora preses sekretārs paziņoja, ka Maskava it kā "manipulē ar Polijas, NATO un rietumu tēlu" un cenšas sabojāt Varšavas reputāciju.

RĪGA, 16. novembris – Sputnik. Krievijas ĀM oficiālā pārstāve Marija Zaharova komentēja Polijas specdienestu ministra-koordinatora preses sekretāra Staņislava Žarina vārdus par "Krievijas draudiem", vēsta RIA Novosti.

Tostarp Žarins paziņoja, ka Maskava it kā "manipulē ar Polijas, NATO un rietumu tēlu" un cenšas sabojāt Varšavas reputāciju.

Польский флаг  - Sputnik Latvija
Polija apsūdz Krieviju centienos sabojāt tās reputāciju

"Dievs pasarg, Staņislav. Tik daudz melu un dubļu, cik uz Krieviju izgāzuši Polija politiķi, pietiktu paradīzes dārzu mēslojumam. Otrā pasaules kara vēsture, prezidenta lidmašīnas katastrofa Smoļenskas apkaimē, krāsaino revolūciju bēdīgie iznākumi Eiropā, koronavīrusa perioda infodēmija – visā tajā un daudzās citās lietās, pēc virknes oficiālās Varšavas pārstāvju loģikas, ir jāvaino Krievija," uzrakstīja Zaharova Facebook.

Diplomāte aicināja Polijas vadību, ja tā patiešām raizējas par valsts imidžu, atrast un sodīt tos, kas zaimo Sarkanās armijas karavīru pieminekļus un kapavietas, kura atbrīvoja Eiropu no fašisma. Pēc Zaharovas sacītā, viņa ar daudz lielāku gandarījumu stāstīs par Varšavas panākumiem šajā lietā, nekā aicinās izpildīt pienākumus par memoriālu saglabāšanu.

Ziņu lente
0