Krievijas politiķis pasmējies par Džo Baidena priekšvēlēšanu solījumiem

© AP Photo / Marcio Jose SanchezКандидат в президенты от Демократической партии, бывший вице-президент Джо Байден целует свою внучку Финнеган Байден во время предвыборного выступления, 2020 год
Кандидат в президенты от Демократической партии, бывший вице-президент Джо Байден целует свою внучку Финнеган Байден во время предвыборного выступления, 2020 год - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Džo Baidens aizmirsis apsolīt vēl tikai Kristus otro atnākšanu, uzskata Krievijas senators Aleksejs Puškovs.

RĪGA, 24. augusts – Sputnik. Krievijas Senāta loceklis Aleksejs Puškovs savā lapā Twitter komentēja ASV prezidenta kandidāta no Demokrātiskās partijas Džo Baidena priekšvēlēšanu solījumus – pēc politiķa domām, to īstenošana ir ļoti apšaubāma, vēsta RIA Novosti.

Iepriekš Džo Baidens savā runā Demokrātiskās partijas kongresā asi kritizēja prezidentu Donaldu Trampu un paziņoja, ka viņam esot pašam savs valsts attīstības plāns, kurā ir vieta arī cīņai ar koronavīrusu.

Государственный секретарь США, бывший директор Центрального разведывательного управления (ЦРУ) США Майк Помпео  - Sputnik Latvija
Viedoklis
Pompeo tūre pa Eiropu: ko ASV valsts sekretārs veda bagāžā un ar ko atgriezās mājās

"Baidens apsolījis pēc ievēlēšanas tikt galā ar Covid-19, ar nabadzību, klimata pārmaiņām un rasismu. Aizmirsa tikai piebilst, ka nodrošinās otro atnākšanu," Puškovs konstatēja. Pēc viņa domām, tādi solījumi nav izpildāmi.

"Nabadzība nepazudīs, bet Covid-19 ir vienaldzīgi vēlēšanu rezultāti ASV, tāpat kā klimatam. Tukšas runas," secināja senators.

Piektdien Baidens oficiāli piekrita balotēties prezidenta postenim no ASV Demokrātiskās partijas. Politiķis apsolīja, ka viņa prezidentūras laikā ASV pārvarēšot "tumsas ēru".

Prezidenta vēlēšanas Savienotajās Valstīs notiks 3. novembrī. No Republikāņu partijas par prezidenta vietu cīnīsies pašreizējais valsts vadītājs Donalds Tramps.

Ziņu lente
0