SputnikPro izcīnījis starptautisko prēmiju IPRA Golden World Awards

© Sputnik / Томас ТхайцукПроект SputnikPro
Проект SputnikPro - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mediju grupas Sputnik izglītojošais projekts izcīnījis starptautisku prēmiju sabiedrisko sakaru jomā.

RĪGA, 31. jūlijs — Sputnik. Mediju grupas Sputnik izglītojošais projekts kļuvis par starptautiskas prēmijas laureātu sabiedrisko sakaru jomā IPRA Golden World Awards for Excellence in PR 2020. Starptautiskā žūrija atzinīgi novērtēja projektu nominācijā "Valsts, reģions un pilsēta".

"Pateicamies par tik augstu mūsu darba novērtējumu. SputnikPro sāka darbu vairāk nekā pirms diviem gadiem un izrādījās neparasti pieprasīts un aktuāls. Mūsu aģentūras projekts dāvā iespēju jaunajiem speciālistiem uzzināt daudz jauna par atsevišķiem žurnālista darba aspektiem un dāvā tiem laukumu pieredzes apmaiņai un jaunu ideju tapšanai," atzīmēja starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" galvenā redaktora vietnieks Andrejs Blagodirenko.

SputnikPro ir mediju grupas Sputnik izglītojošais projekts žurnālistiem, atbilstošo augstskolu studentiem, preses dienestu darbiniekiem un mediju menedžeriem, kura mērķis ir pieredzes apmaiņa un profesionālo sakaru veidošana ar kolēģiem ārvalstīs. Projekta moduļus vada gan Sputnik struktūru vadītāji, gan citi pazīstami krievu žurnālisti un eksperti.

Руководитель учебных программ МИА Россия сегодня Олег Щедров на вебинаре SputnikPro - Sputnik Latvija
SputnikPro vebinārā apsprieda viltus ziņas par koronavīrusu

No 2018. gada marta SputnikPro meistarklases un semināri notikuši jau 22 pasaules valstīs – no Armēnijas līdz Indijai, no Grieķijas līdz Ķīnai. Tajos piedalījušies vairāk nekā 3000 klausītāji no 80 valstīm. Sekojiet projekta jaunumiem mūsu lapā Facebook.

Par IPRA Golden World Awards for Excellence in PR 2020 laureātiem citās nominācijās kļuvuši Pasaules savvaļas dabas fonds, Viber, Coca-Cola, "Lukoil", Pan American Energy, Samsung Electronics Russia, Istanbul Metropolitan Municipality un citas kompānijas un organizācijas.

Prēmiju IPRA Golden World Awards (GWA) piešķir viena no vecākajām starptautiskajām sabiedrisko sakaru asociācijām pasaulē - International Public Relations Association (IPRA). Asociācija veido saziņas standartus visā pasaulē no 1955. gada un ir atzīta ANO. Kā autoritatīvākā profesionālā apvienība PR nozarē, IPRA ik gadus apbalvo labākos komunikāciju projektus no visas pasaules, novērtējot to sarežģītības līmeni, radošo pieeju un unikalitāti.

Ziņu lente
0