Krievu skolu pedagogiem visā pasaulē palīdzēs organizēt mācības tiešsaistē

© pixabayРабота за компьютером
Работа за компьютером - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas organizācija sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs sagatavojusi pedagogiem meistarklases nodarbību organizēšanai tīmeklī un metodisko digitālo instrumentu izmantošanai.

RĪGA, 24. marts – Sputnik. 24.martā notiks Izglītības un digitālās transformācijas interneta konference platformā "Mobiļnaja škola" krievu skolu pedagogiem ārzemēs – Uzbekistānā, Kirgīzijā, Baltkrievijā un citās NVS valstīs, kā arī Baltijas valstīs, Latīņamerikā, Āfrikā, Āzijā un Eiropā, informēja projekta "Krievijas digitālā sadarbība" preses centrs, vēsta Sputnik Lietuva.

Konferences programmas ietvaros speciālisti pastāstīs par tiesisko jautājumu organizāciju un pārvaldi, specifiku saziņā ar vecākiem. Tāpat pedagogiem sagatavotas meistarklases tālmācības nodarbību organizēšanai, metodisko digitālo instrumentu un resursu izmantošanu mācību nodarbībām tīmekļa formātā.

"Mums jau ir pieredze mācībās caur internetu: pagājušajā gadā "Rossotrudņičestvo" laida klajā aptuveni 50 jaunus projektus, kas pieejami tīmeklī. Visus iespējams izmantot bez maksas – ieej resursā, reģistrējies un saņem uzdevumus. 2019.gadā pie mums vairāk nekā 100 tūkstoši krievu skolu audzēkļu un pasniedzeju ārvalstīs mācījās digitālajā vidē," pastāstīja "Rossotrudņičestvo" vadītāja Eleonora Mitrofanova.

Dalība interneta konferencē ir bez maksas. Šim nolūkam atliek tikai reģistrēties platformā "Mobiļnaja škola"

Ziņu lente
0