Krievijas dzelzceļš informē par vilcienu satiksmes pārtraukšanu ar Latviju

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasПроводник на подножке вагона поезда
Проводник на подножке вагона поезда - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tiek apturēta starptautiskā pasažieru vilciena Rīga-Maskava kursēšana un tiešā reisa "Rīga-Sanktpēterburga" satiksme no 15.marta.

RĪGA, 15. marts - SputnikNo 15.marta tiek apturēta vilcienu satiksme starp Krieviju un Latviju, ņemot vērā situāciju ar koronavīrusa infekcijas izplatīšanos, vēsta kompānija "Rossijskije žeļeznije dorogi", informē RIA Novosti.

"Saskaņā ar VAS "Latvijas dzelzceļš" paziņojumu par dzelzceļa satiksmes slēgšanu no 17.marta ar mērķi novērst jaunās koronavīrusa infekcijas (2019-nCoV) izplatīšanos, līdz īpašam norādījumam tiek apturēta starptautisko pasažieru vilcienu satiksme. Informācija par satiksmes atsākšanu tiks sniegta atsevišķi," teikts paziņojumā.

Биологические исследования в лаборатории - Sputnik Latvija
Latvijā jau ir gatavi veikt cilvēkiem valsts apmaksātas koronavīrusa pārbaudes teltīs

Līdz ar to tiek apturēta starptautiskā pasažieru vilciena 2/1 "Rīga-Maskava" kursēšana un tiešā reisa "Rīga-Sanktpēterburga" vagonu satiksme no 15. marta – reisiem no Rīgas, un no 16.marta – reisiem no Maskavas un Sanktpēterburgas.

Neizmantotās biļetes atceltajiem vilcieniem būs iespējams atgriezt bez papildu maksas un nodevām. Naudas līdzekļu atgriešanai pasažieri lūgti vērsties jebkurā dzelzceļa kasē valstī, kur biļete iegādāta. Elektroniskos braukšanas dokumentus pasažieri var nodot ar tīmekļa resursu palīdzību, ar kuru starpniecību tie iegādāti.

Iepriekš koronavīrusa infekcijas dēļ tika atcelta vilcienu satiksme ar Ķīnu, Ziemeļkoreju, Itāliju, Mongoliju, Čehiju, Poliju, Franciju, Vāciju, Ukrainu un Moldovu.

Ziņu lente
0