Tiešā līnija ar Krievijas prezidentu: sākusies jautājumu pieņemšana

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasПрямая линия с президентом России Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом России Владимиром Путиным - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iespējams uzdot jautājumu Krievijas prezidentam, piezvanot pa tālruni, nosūtot SMS vai MMS ziņu, kā arī programmas vietnē vai īpašā mobilajā lietotnē.

RĪGA, 9. jūnijs - Sputnik. Tiešā līnija ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu – ikgadējā prezidenta saziņas sesija tiešajā televīzijas ēterā – notiks 2019.gada 20.jūnijā.

"2019.gada 20.jūnijā pl. 12:00 pēc Maskavas laika televīzijas kanālu "Pervij", "Rossija 1", "Rossija 24", "NTV", "OTR", "MIR", radiostaciju "Majak", "Vesti FM" un "Radio Rossiji" ēterā nāks klajā speciālā programma "Tiešā līnija ar Vladimiru Putinu", vēsta Kremlis.

Jautājumu pieņemšana sākusies šodien pl. 8:00 pēc Maskavas laika (sakrīt ar Latvijas laiku) un turpināsies līdz programmas noslēgumam 20.jūnijā, uzsvēra preses dienests.

Jautājumus iespējams uzdot ērtā formā, vēsta Sputnik Baltkrievija:

  • Tālruņa zvans no jebkuras vietas Krievijā pa numuru 8 (800) 200 40 40, no citām valstīm iespējams piezvanīt ziņu apstrādes centram pa tālruņiem +7 (499) 550 40 40, +7 (495) 539 40 40,
  • SMS vai MMS ziņas pa numuru 0-40-40, taču šis pakalpojums pieejams tikai no Krievijas sakaru operatoru tālruņiem,
  • Programmas vietnē moskva-putinu.ru (москва-путину.рф) vai speciālajā mobilajā lietotnē "Москва - Путину",
  • Sociālajos tīklos "VKontakte" (vk.com/moskvaputinu) un "Odnoklassniki" (k.ru/moskvaputinu) iespējams nosūtīt jautājuma tekstu vai ierakstīt video.

Президент РФ Владимир Путин на пленарном заседании V Международного арктического форума Арктика – территория диалога в Санкт-Петербурге - Sputnik Latvija
Putins: Krievija nevar glābt visu pēc kārtas, tā nav ugunsdzēsēju komanda
Atgādināsim, ka iepriekšējā tiešā līnija ar Vladimiru Putinu notika 2018.gada 7.jūnijā. Šajā programmā Krievijas līderis vairāk nekā 4 stundas tiešajā ēterā atbildēja uz visdažādākajiem jautājumiem – par nodokļiem, pensijām hipotēkām, jaunajām bruņojuma sistēmām, Sīriju un Ukrainu. Pirmo reizi tika izmantota juaunā forma – video sakari ar valdības locekļiem un gubernatoriem ienākošo jautājumu ātrākai risināšanai.

4 stundu un 20 minūšu laikā valsts vadītājs paspēja atbildēt uz 73 jautājumiem. Kopumā viņš saņēma vairāk nekā 2,5 miljonus ziņu. Uz jautājumiem atbildēja arī federālie ierēdņi – astoņi reģionu vadītāji un astoņi valdības locekļi. Darbā vecajā formātā, kad studiju pildīja viesi, Putins paspēja šajā pašā laika sprīdī atbildēt uz 90 jautājumiem.

Ziņu lente
0