Maskavā atrasta bezpajumtniece – zviedru rakstniece

© Sputnik / Евгения Новоженина / Pāriet pie mediju bankasПоезд на платформе Киевского вокзала
Поезд на платформе Киевского вокзала - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rakstniece apgalvoja, ka viņai jādodas uz Kanādu, jo viņas meita dzīvo Vankūverā.

RĪGA, 2. jūnijs – Sputnik. Maskavā netālu no Kijevas stacijas atrasta bezpajumtniece. Noskaidrojies, ka sieviete ir rakstniece no Zviedrijas, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz telekanālu "360".

Telekanāls informēja, ka Zviedrijas valstspiederīgā Mia Johansone ieradusies Krievijā šī gada februārī. Viņa īrējusi vietu hostelī, kamēr viņai vēl bija nauda, taču tagad jau gandrīz mēnesi dzīvo zem atklātas debess. Produktus 58 gadus vecajai sievietei sarūpē līdzjūtīgi vietējie iedzīvotāji.

Dālija Truskinovska - Sputnik Latvija
"Krievu Dimā brunčos": kā Latvija padara Krieviju fantastiskāku

Pati rakstniece stāsta, ka viņa tika aplaupīta Francijā – viņai atņemta nauda, telefons un bankas kartes, ļaundari atstājuši tikai pasi. Pēc tam viņa esot šķērsojusi visu Eiropu un Ukrainu, un, pirms apstāties Maskavā, pabijusi arī pie Baikāla un Sanktpēterburgā.

Telekanāls atklāja, ka Migrantu federācijas vadītājs Vadims Koženovs organizējis Johansonei numuru hostelī, taču no naktsmītnes viņa atteikusies un no jauna atgriezusies uz ielas.

Rakstniece apgalvoja, ka viņai jādodas uz Kanādu, jo viņas meita dzīvo Vankūverā. Tīmeklī atrodama informācija par Mias Johansones fantastisko romānu "Nepabeigtā diskusija par Dievu. Laika ceļotāja dienasgrāmata", kas nācis klajā 2012.gadā.

Rakstniecei ir arī lapa sociālajā tīklā Twitter, kurā pieminēta Vankūvera, taču pēdējais ieraksts tajā datēts ar 2015.gada 1.janvāri.

Ziņu lente
0