Aizgājis viņsaulē žurnālists, televīzijas darbinieks Sergejs Dorenko

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasЖурналист Сергей Доренко
Журналист Сергей Доренко - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstamais krievu žurnālists un televīzijas darbinieks Sergejs Dorenko miris Maskavā 59 gadu vecumā.

RĪGA, 10. maijs — Sputnik. Maskavā pēkšņi aizgājis viņsaulē žurnālists Sergejs Dorenko, vēsta Sputnik Igaunija, atsaucoties uz RIA Novosti.

Mediji saņēmuši informāciju par to, ka Dorenko pašsajūta pasliktinājās laikā, kad viņš brauca ar motociklu. Rezultātā viņš nokritis. Aģentūras sarunbiedrs apstiprināja, ka Dorenko patiešām pārvietojies ar motociklu, taču nāve iestājusies dabisku iemeslu dēļ. "Iemesls nav ceļu satiksmes negadījums," uzsvēra informācijas avots.

Līdzjūtību par žurnālista nāvi jau izteicis Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins. Viņš uzsvēra, ka aizgājējs bija talantīgs un aizrautīgs cilvēks, ļoti mīlējis Krievijas galvaspilsētu. "Aizgāja tāpat kā dzīvoja – asā virāžā. Atklāti sakot, ļoti žēl. It kā kaut kas būtu pazaudēts. Uz visiem laikiem," Sobjaņins pauda savā lapā Twitter.

Miris Sergejs Dorenko. Talantīgs žurnālists, nemierīgs cilvēks, kurš nespēja palikt malā. Sergejs mīlēja mūsu pilsētu. Viņš ir aizgājis tāpat kā dzīvojis – asā virāžā. Atklāti sakot, ļoti žēl. It kā kaut kas būtu pazaudēts. Uz visiem laikiem.

Sergejs Dorenko bija radiostacijas "Runā Maskava" galvenais redaktors. Viņš dzimis 1959.gadā Kerčā. Pārcēlies uz Maskavu un 1982. gadā absolvējis Tautu draudzības universitāti. Strādājis par komentētāju un raidījumu vadītāju telekanālos VGTRK, RTR un NTV.

Ziņu lente
0