Britu žurnāliste pastāstījusi par jauko ceļojumu pa Krieviju.

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasПтицы на рельсах
Птицы на рельсах - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Žurnāliste Ketija Glāsa ceļoja ar vilcienu no Maskavas uz Pekinu un dalījās iespaidiem par braucienu.

RĪGA, 1. janvāris — Sputnik. Preses izdevuma The Sunday Times Magazine žurnāliste Ketija Glāsa devās ar vilcienu no Maskavas uz Pekinu un Twitter tīklā pastāstīja par saviem iespaidiem.

Meitene devusies ceļā 24. decembrī un reālā laika režīmā stāstīja saviem sekotājiem, kādas emocijas radījis brauciens. Pirmajā dienā viņa paspēja novērtēt Krievijas dabu, vilcienu, ēdienu un ceļabiedrus.

​"Tas ir restorānvagons, ēdiens ir lielisks! Viss ir svaigs un gatavots kā mājās," – stāstīja Glāsa.

Žurnāliste nopirkusi biļetes pirmajā klasē, taču saviem sekotājiem demonstrēja ne tikai kadrus no SV – viņa iegāja ari vietkaršu vagonā.

"Personāls ir ļoti jauks! <…> Vilciens ir ļoti mūsdienīgs, tīrs un labi aprīkots," – viņa stāstīja par saviem iespaidiem.

​Īpašu korespondentes uzmanību izpelnījās logā redzamās ainas.

​"Šis (ceļojums – red.) ir labākais, ko mums jebkad nācies darīt. <…> Tik neparasti un burvīgi," – uzrakstīja meitene, uz kuru brauciens pa Krieviju atstājis tik lielu iespaidu.

​Novembrī spāņu žurnālists Ksavjērs Kolass izbraukāja Krieviju vietkartes vagonā. Viņš pastāstīja, cik draudzīga atmosfēra tur valda, un tāpat kā Glāsa, nosauca ceļojumu par "burvību".

Ziņu lente
0