Sākusies balsošana par konkursa "Impulss" nominantiem

© SputnikSociālās reklāmas konkursa "Impulss" balva
Sociālās reklāmas konkursa Impulss balva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šogad sociālās reklāmas konkursā "Impulss" iesniegts rekordliels pieteikumu skaits.

RĪGA, 7. novembris — Sputnik. Valsts sociālās reklāmas konkursa "Impulss" jubilejas gada vietnē sākusies balsošana par labāko darbu.

Interneta lietotājiem ar lapām sociālajos tīklos Facebook, VKontakte vai Twitter dāvāta iespēja nobalsot par video reklāmu, audio reklāmu, ielas reklāmu, reklāmu internetā, reklāmas plakātu, reklāmas bukletu, reklāmas kampaņu vai reklāmas aktivitāti. Balsošana ilgs līdz 25. novembrim pl. 17:00 (pēc Maskavas laika).

Darbs, kas iegūs lielāko balsu skaitu, saņems balvu speciālā nominācijā "Interneta atzinība".

Līdztekus balsojumam internetā darbu sāks arī konkursa žūrija, ko veido reklāmas industrijas pārstāvji, mediju eksperti, mākslas darbinieki. Šogad konkursā iesniegti 533 pieteikumi – tas ir rekords kopš konkursa darba sākuma. Pieteikumu autori nāk no visiem Krievijas reģioniem, ir arī dalībnieki no NVS valstīm. Lielākais darbu skaits iesniegts nominācijās "Video", "Ielas reklāma" un "Buklets".

Žūrijas atklātais balsojums notiks 28. novembrī. Tā noteiks uzvarētājus astoņās galvenajās nominācijās, kā arī speciālajās kategorijās: "Grand Prix", "Gada tendences noteicējs", "Mūsu raksturs", "Uz veselību!", "Bērni – labākais mūsu dzīvē" un "Droša satiksme".

Нил Ушаков в чреве Милды - Sputnik Latvija
Politika
"Sliktāk nekā vatņiki": latviešu inteliģence apvainojusies par "Saskaņas" reklāmu

"Impulsa 2018" laureāti tiks pasludināti 19. decembrī apbalvošanas ceremonijā Maskavā. Uzvarētāji saņems piemiņas statuetes, kas simbolizē sociālo enerģiju, kas vērsta uz jaunradi un stabilu attīstību.

"Impulss" ir valsts sociālās reklāmas konkurss, kura mērķis ir piesaistīt sabiedrības uzmanību svarīgākajām sociālajām problēmām, kā arī pacelt kvalitatīvi jaunā līmenī reklāmas izveides procesu valsts struktūrās. Ikgadējā konkursa organizators – starptautiskā mediju grupa "Rossija segodņa". Žūrijas priekšsēdētājs – starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" ģenerāldirektors Dmitrijs Kiseļovs.


Ziņu lente
0