Ļeņins ir dzīvs? Tīklā komentē "ātrās palīdzības" ārstu ierašanos Mauzolejā

© Sputnik / Владимир Федоренко / Pāriet pie mediju bankasV.I.Ļeņina Mauzoleja Maskavā
V.I.Ļeņina Mauzoleja Maskavā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu apmeklētāji lauza galvas par to, ko "ātrās palīdzības" ārsti darījuši Ļeņina Mauzolejā Sarkanajā laukumā Maskavā. Vai patiešām atbraukusi reanimācija?

RĪGA, 22. oktobris — Sputnik. Ātrās palīdzības brigādes ierašanās Sarkanajā laukumā sasmīdinājusi sociālo tīklu apmeklētājus. Daudzi, pagadījušies īstajā brīdī īstajā vietā, paspēja nofotografēt, ka mediķu brigāde ieskrien V.I.Ļeņina Mauzolejā.

"Ļeņins-dzīvs? (Maskava. Sarkanais laukums. 19.10.2018)" – vaicāja apmeklētājs savā lapā Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Groshev Denis (@groshevdenis)

Cilvēki sāka publicēt sociālajos tīklos fotogrāfijas un papildināja tās ar amizantiem komentāriem.

"Vai patiešām pamodies?", - raksta viens no lietotājiem. "Dabūjuši pie samaņas! Un Ļeņins gados jauns! Un oktobris ir priekšā jauns!", - cits komentētājs atsauca atmiņā pazīstamo dziesmu "Un atkal kauja turpinās.

"Pavisam drīz Staigājošais večuks soļos pa Krievzemīti," – pajokoja trešais.

Sociālo tīklu apmeklētāji pieminēja arī sastrēgumus Maskavā un pieļāva, ka "korķu" dēļ proletariāta vadoņa reanimācijas brigāde aizkavējusies gandrīz par gadsimtu.

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš - Sputnik Latvija
Kaimiņš Nacionālajam blokam: Jums darīt nav ko? Ļeņins miris. Pietiek kurināt naidu!

"Kas tas ir???? Kam ir slikti??? Vai mūs gaida sensācija??? Patiešām Maskavas sastrēgumos aizķērušies uz 90 gadiem???!!!" – vaicāja lietotājs.

"Šķiet, drusku nokavējušies," – konstatēja tīklā.

Telekanālam "360" izdevās noskaidrot, kāpēc ātrās palīdzības ārsti ieradušies Mauzolejā.

Mauzoleja dežūru daļa informēja, ka vienam no apmeklētājiem ekskursijas sastāvā kļuvis slikti. Taču viņi nevarēja pateikt, vai tas bijis Krievijas pilsonis, vai ārzemnieks.

Par to tūlīt pat tika izdomāts joks.

"Vakar ieraudzīju fotogrāfiju ar ātrās palīdzības brigādi, kas ierodas Mauzoleja ēkā… Vai patiešām tā ir taisnība?? Ļeņins arī tagad ir dzīvāks par visiem dzīvajiem??? Protams, vēlāk noskaidrojās, ka slikti kļuvis vienam no Mauzoleja apmeklētājiem… Bet varbūt apmeklētājs ieraudzīja, ka Ļeņins pamodies?" – savu pieņēmumu publicēja kāda sociālo tīklu apmeklētāja.

Ziņu lente
0