Liekulība un meli: Simoņana paskaidroja, kāpēc Krievija pārstājusi cienīt Rietumus

© Sputnik / Владимир АстапковичГлавный редактор RT и Sputnik Маргарита Симоньян
Главный редактор RT и Sputnik Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rietumu politiķi un mediji izdarījuši visu iespējamo pašreizējā Krievijas vadītāja triumfālai uzvarai, uzskata ziņu aģentūras Sputnik un kanāla RT galvenā redaktore Margarita Simoņana.

RĪGA, 20. marts — Sputnik. Savā lapā Twitter Margarita Simoņana publicēja savu viedokli par Krievijas prezidenta vēlēšanu iznākumu.

Viņa norādīja, ka vēlēšanas atspoguļojušas rietumu polittehnologu mazspēju – viņa runā par tiem, kuri rīkoja krievu sportistu vajāšanu, histēriju ap sankcijām un pārējos skandālus.

"Principā, pašlaik Rietumiem vajadzētu būt šausmās ne jau par Putina 76 procentiem, bet gan par to, ka vēlēšanās Krievijā konservatīvi patriotiskās, komunistiskās un nacionālistiskās idejas atbalstījuši 95 procenti iedzīvotāju, un liberālajām idejām atstāti nāvīgi pieci procenti.

Pie tā vainīgi esat jūs, my western friends. Jūs esat ieslēguši mūsos režīmu "krievi nepadodas". Es jums jau sen teicu: sameklējiet beidzot normālus padomniekus Krievijas jautājumos. Trieciet prom tos liekēžus.

Ar savām tuvredzīgajām sankcijām, mūsu sportistu (arī invalīdu) nežēlīgo pazemojumu, ar saviem skripaļiem un demonstratīvo nospļaušanos par pamata liberālajām vērtībām, par to pašu nevainības prezumpciju (pie jums tā liekulīgi stāv blakus ultraliberālu ideju vardarbīgai uzspiešanai jūsu pašu valstīs), ar saviem masveida pustrakajiem histēriķiem, kuri saprātīgiem cilvēkiem izraisa tikai atvieglotu nopūtu par to, ka viņi dzīvo Krievijā, nevis Holivudā, ar savu pēcvēlēšanu bardaku – gan Savienotajās Valstīs, gan Vācijā, gan Brexit zonā; ar saviem uzbrukumiem RT, kam jūs nevarat piedot to, ka tas izmantoja jūsu vārda brīvību un parādīja visai pasaulei, ka likt to lietā nedrīkst, ka šī brīvība nav domāta labumam, bet skaistumam, gluži kā tāda kristāla slota – no tāluma mirdz, taču jūsu mēslu tīrīšanai neder. Ar šīm netaisnībām un cietsirdību, ar inkvizitoru liekulību un meliem jūs piespiedāt mūs pārstāt cienīt jūs. Jūs un jūsu so called vērtības.

Mēs vairs negribam dzīvot kā jūs. Gadus piecdesmit, paklusām un atklāti – mēs gribējām dzīvot kā jūs, bet tagad vairs negribam. Mēs jūs vairs necienām. Un visus, ko jūs atbalstāt pie mums. Un pie viena arī tos, kuri pie mums atbalsta jūs.

Lūk, no kurienes radušies pieci procenti. Un pie tā vainīgi esat jūs paši. Rietumu politiķi un analītiķi, avīžnieki un izlūki.

Mūsu tauta daudz ko spēj piedot. Taču mēs nepiedodam augstprātību. Tāpat kā jebkura normāla tauta.

Процесс погашения неиспользованных бюллетеней - Sputnik Latvija
"Tas ir fiasko": sociālie tīkli par Krievijas Federācijas prezidenta vēlēšanām Latvijā

Vienīgajai jūsu vidū palikušajai impērijai nāktos pastudēt savu sabiedroto – bijušo impēriju vēsturi. Un to, kā viņi savas impērijas palaida vējā. Tikai un vienīgi savas augstprātības dēļ," – rakstīja Simoņana.

Krievijas prezidenta vēlēšanas notika 18. martā. Uz prezidenta posteni pretendēja astoņi kandidāti, vēlēšanas novēroja vairāk nekā tūkstotis starptautisko novērotāju no 109 valstīm.

Vēlēšanās nobalsoja 67,98% balsstiesīgo pilsoņu.

Pēc vairāk nekā 99,94% balsu saskaitīšanas līdera vietu ieņēmis pašreizējais Krievijas prezidents Vladimirs Putins. viņš saņēmis 76,69% balsu.

Ziņu lente
0