Politika

Navaļnijs atteicies sadarboties ar Sobčaku

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasKsenija Sobčaka
Ksenija Sobčaka - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievu blogeris Aleksejs Navaļnijs atteicies sadarboties ar televīzijas zvaigzni Kseniju Sobčaku pēc vēlēšanām – viņš paudis uzskatu, ka Sobčaka rīkojas liekulīgi.

RĪGA, 19. marts — Sputnik. Aleksejs Navaļnijs atteicies sadarboties ar televīzijas zvaigzni Kseniju Sobčaku pēc prezidenta vēlēšanām. Savu viedokli viņš paudis YouTube kanālā "Navaļnij Live", vēsta  RIA Novosti.

Blogeris apgalvoja, ka pirms savas kandidatūras izvirzīšanas Ksenija Sobčaka lūgusi viņa padomu.

"Atbrauca pulksten divos naktī un burtiski paziņoja: "Man piedāvā milzīgu naudu par balotēšanos, un es nezinu, ko darīt"," — pastāstīja Navaļnijs.

Образец избирательного бюллетеня для выборов президента РФ 18 марта 2018 года - Sputnik Latvija
Viedoklis
Ko Baltijas valstīm sola Krievijas prezidenta kandidāti

Ksenija Sobčaka, kura arī atradās studijā, apgalvoja, ka teikusi pavisam ko citu, un apsūdzēja Navaļniju melos.

Vienlaikus Navaļnijs noraidīja televīzijas zvaigznes piedāvājumu sadarboties pēc vēlēšanām. "Visi tavi darbi ir riebīgi un liekulīgi," — viņš apglvoja.

Iepriekš vēstīts, ka tikšanās laikā ar žurnālistiem Jekaterinburgā Sobčaka skaidrojusi, ka esot gatava atteikties no dalības priekšvēlēšanu kampaņā Alekseja Navaļnija vai Grigorija Javlinska labā, ja viņi tiks reģistrēti kā kandidāti.

Krievijas prezidenta vēlēšanās 18. martā uzvaru izcīnījis pašreizējais valsts vadītājs Vladimirs Putins — pēc 99,75% biļetenu apstrādes dati liecina, ka viņš ieguvis 76,67% balsu.

Krievijas Federācijas Komunistiskās partijas kandidāts Pāvels Grudiņins saņēmis 11,79% balsu, Liberāldemokrātiskās partijas līderis Vladimirs Žirinovskis — 5,66%. Televīzijas zvaigzne Ksenija Sobčaka saņēmusi 1,67% balsu, partijas "Jabloko" līderis Grigorijs Javlinskis — 1,04%, Boriss Titovs — 0,75%, Maksims Suraikins — 0,68%, Sergejs Baburins — 0,65%.

Ziņu lente
0