Politika

Kremlī komentēja jaunu pret Krieviju vērsto sankciju iespēju

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs
Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš ASV pastāvīgā pārstāve ANO Nikija Heilija informēja, ka ASV prezidents Donalds Tramps apspriež ar savas administrācijas locekļiem iespēju ievest jaunas sankcijas pret Krieviju Irānas un Sīrijas atbalsta dēļ.

RĪGA, 11, aprīlis — Sputnik. Kremlim nav zināms par ASV iespēju ieviest jaunas sankcijas pret Krieviju. Grūti runāt par kaut kādu atbildes reakciju, nezinot, par ko ir runa, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Krievijas prezidenta preses sekretāru Dmitriju Peskovu.

"Jā, bija ASV pastāvīgās pārstāves paziņojums, bet mēs vēl neesam dzirdējuši par kaut kādiem prezidenta Trampa vai viņa pārstāvju paziņojumiem attiecībā uz šo jautājumu," — viņš teica.

Peskovs paziņojis, ka Kremlī nav redzējuši dokumenta tekstu, kas paredzētu sankciju ieviešanu. "Kā tad mēs būtu varējuši to redzēt, ja mēs nezinām, vai tas vispār eksistē?" — piebilda prezidenta preses sekretārs.

Preses sekretārs uzsvēra, ka, jo Kremlim nav zināms par to, kādas sankcijas varētu tikt ieviestas un vai tās vispār būs ievestas, Kremļa atbilde uz tām tāpat nav zināma.

 

Ziņu lente
0