Simoņana: RT Rietumu fobiju sarakstā ierindojās starp "Topoļiem" un "Iskanderiem"

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasМаргарита Симоньян
Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
RT un aģentūras Sputnik galvenā redaktore komentēja amerikāņu pētījumu centra RAND ziņojumu par tā sauktā Maskavas veiktā "hibrīdā kara" draudiem un "amerikāņu interešu aizstāvēšanas" veidiem.

RĪGA, 28. marts – Sputnik. Rietumu analītiķu fobiju sarakstā RT ieņem vietu "kaut kur starp "Topoļu-M" un "Iskanderu", paziņoja kanāla un aģentūras Sputnik galvenā redaktore Margarita Simoņana.

Telekanāla RT un aģentūras Sputnik galvenā redaktore Margarita Simoņana - Sputnik Latvija
Simoņana: Lielbritānijas parlaments nav sniedzis nekādus Sputnik un RT vainas pierādījumus

Iepriekš amerikāņu pētījumu centra RAND speciālisti publicēja ziņojumu ar nosaukumu "Krievijas hibrīdkara apzināšanās, un ko ar to darīt", kurā pastāstīts par tā sauktā Maskavas veiktā "hibrīdā kara" draudiem un "amerikāņu interešu aizstāvēšanas" veidiem. RAND darbinieki, tostarp, aicināja aktivizēt darbus šajā jomā.

Saskaņā ar viņu viedokli, "pirmie pētījumi rāda, ka, iespējams, būtu labāk fokusēties uz tādu kā Russia Today resursu diskreditāciju, un informētības paaugstināšanu par dezinformāciju, nevis uzsākt mēģinājumus cīņā ar katru stāstu atsevišķi, izejot no principa "aci pret aci".

Pētnieki atzīmēja, ka "ekstremālos gadījumos", par kuru var tikt uzskatīts kara laiks, "nepieciešams uz laiku slēgt pieeju krievu masu medijiem".

"Rietumu analītiķu fobiju sarakstā RT ieņem vietu "kaut kur starp "Topoļu-M" un "Iskanderu". Ierosinājums piežmiegt mūs kara gadījumā kļuva par manu dienas ziņu, " – citē Simoņanas vārdus RIA Novosti.

Iepriekš amerikāņu izlūkdienests aģentūrai Sputnik un telekanālam RT veltīja gandrīz pusi no viņu ziņojuma par "Krievijas iejaukšanos" vēlēšanu gaitā.

Ziņu lente
0