Fox News žurnālista izteikumi par Putinu aizvainojuši Kremli

© Sputnik / Evgeniya Novozenina / Pāriet pie mediju bankasKremlis. Foto no arhīva
Kremlis. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kremlis vēlas saņemt amerikāņu telekompānijas Fox News atvainošanos par tās žurnālista aizskarošajiem izteikumiem par Krievijas prezidentu.

RĪGA, 7. februāris — Sputnik. Kremlis uzskata par nepieļaujamajiem un aizvainojošiem ASV telekompānijas Fox News žurnālista izteikumus par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un vēlas saņemt atvainošanos, paziņojis Krievijas līdera preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, vēsta RIA Novosti.

ASV prezidents Donalds Tramps intervijas laikā Fox News žurnālistam Bilam O`Reilijam pastāstīja, ka izjūt cieņu pret Krievijas prezidentu. O`Reilijs atgādinājis Trampam, par ko Rietumi apsūdz Maskavu, un nodēvējis Krievijas līderi par "slepkavu".

Hakeri. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Norvēģu eksperti: nepieciešami fakti, lai apsūdzētu Krieviju kiberuzbrukumos
"Ko jūs domājat? Mūsu valsts ir pavisam bez vainas?" — atbildējis Tramps, uzsverot, ka Savienotajām Valstīm "labāk saprasties ar Krieviju, nevis otrādi".

"Mēs uzskatām tādus vārdus no telekompānijas Fox News korespondenta puses par nepieļaujamajiem un aizvainojošiem. Un, godīgi sakot, vēlētos saņemt atvainošanos no tādas respektablas telekompānijas,"- teica Peskovs žurnālistiem, komentējot jautājumu par Trampa reakciju uz apsūdzībām no O`Reilija puses.

Turklāt valsts vadītāja preses sekretārs nekomentējis Trampa atbildi. "Jautājumā par ASV prezidenta paziņojumiem, es tos nevēlos komentēt," — uzsvēra Dmitrijs Peskovs.

Ziņu lente
0