Maskavā tiks atvērts "Mašīnu sacelšanās muzejs"

© Sputnik / Игорь Руссак / Pāriet pie mediju bankasМузей восстания машин
Музей восстания машин - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Muzeja 14 zālēs, kuru vidū ir "Diseptikoni", "Iron man", "Zvaigžņu kari", "Marvel", "Terminatori", "Svešais", tiek eksponēti filmu personāži no Darta Veidera un transformeriem līdz pat Dzelzs cilvēkam un Fredijam Krīgeram.

RĪGA, 2. janvāris — Sputnik. Šodien Maskavā tiek atvērts "Mašīnu sacelšanās muzejs", kura ekspozīcijā pārstāvētas plaši pazīstamu fantastisko filmu pasaules, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz muzeja preses dienesta ziņojumu.

Muzejs tiek atvērts "Tekstiļščikos", ēkā, kas atgādina milzīgu lidojošo šķīvīti. Muzeja 14 zālēs, kuru vidū ir "Diseptikoni", "Iron man", "Zvaigžņu kari", "Marvel", "Terminatori", "Svešais", tiek eksponēti filmu personāži no Darta Veidera un transformeriem līdz pat Dzelzs cilvēkam un Fredijam Krīgeram.

"Mūsu muzejs ir unikāls pat no Maskavas viedokļa – esam savākuši vienuviet visu kulta filmu varoņus no "Terminatora" līdz "Zvaigžņu kariem" un "Tramsformeriem". To radīšanai bija nepieciešamas vairāk nekā 50 tonnas dzelzs. Mēs īpaši atvērām jaunu muzeja telpu – ēku, kas atgādina milzīgu lidojošo šķīvīti. Tā ir vislabāk piemērota mūsu futūristiskajam un mūsdienīgajam formātam," – pastāstīja projekta ģenerālais producents Andrejs Siņeļņikovs.

Organizatori uzsvēra, ka "Mašīnu sacelšanās" zālēs atļauts skraidīt, skaļi sarunāties, fotografēt, turklāt daži eksponāti izstrādāti tā, lai tos būtu iespējams aizskart. Izstādē ir liels skaits interaktīvo eksponātu: hologrāfiskais Dzelzs cilvēka kostīms, nākotnes mūzikas instrumenti, lāzera arfu šovs, Nikolas Teslas spoles, aparatūra Holivudas speciālo efektu un projekciju radīšanai, kā arī daudzi citi.

Ziņu lente
0