Čečenijā slēgti visi veikali, kas nodarbojušies ar alkohola tirdzniecību

© Foto : pixabayPlaukti veikalā ar alkoholiskajiem dzērieniem. Foto no arhīva
Plaukti veikalā ar alkoholiskajiem dzērieniem. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Čečenijas parlamenta spīkeris informēja, ka iepriekš republikā bijuši 20 spirtoto dzērienu tirdzniecības punkti. Tagad reģionā nav neviena veikala, kurā tirgotu alkoholu.

RĪGA, 1. decembris — Sputnik. Čečenijā pēc liela ceļu satiksmes negadījuma slēgti visi veikali, kas nodarbojušies ar alkohola tirdzniecību, informējis Čečenijas parlamenta priekšsēdētājs, CSN profilakses operatīvā štāba vadītājs Magomets Daudovs.

Pēc nesenās avārijas uz trases "Kaukāzs" uzņēmēji, kuri nodarbojās ar alkohola tirdzniecību, brīvprātīgi atteikušies no savas darbības nozares," — informēja Daudovs sapulcē pie Čečenijas vadītāja Ramzana Kadirova, kas bija veltīta jautājumiem par nāves un traumu gadījumiem uz ceļiem reģionā.

Глава Чечни Рамзан Кадыров - Sputnik Latvija
Ramzans Kadirovs aicina Turciju izdot čečenu tautības teroristus

Čečenijas parlamenta spīkeris informēja, ka iepriekš republikā bijuši 20 spirtoto dzērienu tirdzniecības punkti. "Tagad reģionā nav neviena veikala, kurā tirgotu alkoholu," — paziņoja Daudovs.

Ramzans Kadirovs uzsvēra, ka vadītājam, kurš sēdies pie stūres alkohola vai narkotisko vielu reibumā, jāsaņem visstingrākais sods un sabiedriskais nosodījums.

Novembra beigās Kadirovs informēja savā lapā tīklā Instagram par to, ka piedzēries vīrietis pie automašīnas Ford stūres uz federālās trases "Kaukāzs" Čečenijā izbraucis pretējā braukšanas joslā un ietriecies pretimbraucošajā a/m Lada Priora. Avārijā gājuši bojā septiņi cilvēki, kuru vidū bijuši divi nepilngadīgie, kā arī divi cilvēki smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Ziņu lente
0