Lidmašīna no Rīgas netika līdz Tenerifei: aculiecinieku versijas

© Sputnik / Владимир Сергеев / Pāriet pie mediju bankasBoeing 777
Boeing 777  - Sputnik Latvija, 1920, 21.03.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lidmašīna, kas lidoja no Rīgas uz Tenerifi, stundu pēc pacelšanās atgriezās lidostā; sociālo tīklu lietotāji izsaka minējumus par incidenta iemesliem.

RĪGA, 21. marts — Sputnik. Piektdien, 19. martā, lidmašīna, kas lidoja no Rīgas uz Tenerifi, netika līdz galamērķim, liecina flightradar24 dati. Drīz pēc izlidošanas gaisa kuģis atgriezās lidostā "Rīga".

Facebook grupā "Dzīve Kanāriju salās" tiek izvirzītas vairākas notikušā versijas. Piemēram, viena sociālā tīkla lietotāja apgalvoja, ka par lidmašīnas atgriešanās cēloni kļuva dzinēja bojājums. Vēl viena lietotāja, kas spriežot pēc visa, ir tūrisma operatora pārstāve, atzīmēja: "Mani tūristi ir redzējuši, ka uz nestuvēm tika iznests pilots..."

Отель на Тенерифе - Sputnik Latvija, 1920, 08.03.2021
Latvijā acumirklī tika izpārdotas biļetes lidojumam uz Tenerifi

Galu galā nākamais lidojums uz Tenerifi tika pārcelts uz vakaru. Saskaņā ar Bb.lv datiem, tūrisma operators Novatours izskaidroja incidenta iemeslu ar tehnisko bojājumu.

Atgādinām, ka martā Latvija atsāka ceļojumus uz Tenerifi. Tūrisma operators Novatours acumirklī izpārdeva biļetes čartera lidojumam līdz šai Kanāriju salai.

Turklāt Novatours uzsver, ka rūpīgi analizējuši visus riskus un pārrunājuši situāciju ar dalībvalstu kompetentajām institūcijām, pirms pieņemt lēmumu par lidojumu atjaunošanu uz Kanāriju salām, jo viņu prioritāte ir klientu drošība.

Ziņu lente
0