Latvijas VDD ķersies pie "koviddisidentiem"

© BaltnewsЭмблема СГБ Латвии
Эмблема СГБ Латвии - Sputnik Latvija, 1920, 19.03.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas veselības ministra Daniela Pavļuta vārdi par nepatieso informāciju, kas ar drukātu materiālu palīdzību tiek izplatīta valstī par vakcināciju, krituši dzirdīgajās Valsts drošības dienesta ausīs.

RĪGA, 19. marts — Sputnik. Latvijas veselības ministrs Daniels Pavļuts iepriekš pauda sašutumu par to, kā Covid-19 profilaksei paredzētās vakcinācijas pretinieki aktīvi izplata savus drukas materiālus. Cita starpā tie parādās arī pastkastītēs.

Лидер ФНВ Валентин Еремеев садится в полицейскую машину. - Sputnik Latvija, 1920, 11.12.2020
Mūsu laika varoņi: Urbanovičs komentēja "koviddisidentu" aizturēšanu

Pavļuts uzskata, ka dezinformācijai pretī jānostāda vakcinācijai veltīta avīze, kuras izdošana izmaksās 100 tūkstošus eiro. Toties to saņemšot apmēram 850 tūkstoši mājsaimniecību visā valstī.

Vienlaikus ar "koviddisidentu" skrejlkapiņām nodarbosies Valsts drošības dienests – viņi izanalizēs ministra sniegto informāciju.

Atzīmēsim, ka Veselības ministrijas nodomu laist klajā vakcinācijas avīzi asi kritizēja bijusī veselības ministre, doktore Ingrīda Circene. Pēc viņas domām, būtu saprātīgāk avīzei paredzēto naudu izmaksāt medicīnas māsām, kas strādā pie ģimenes ārstiem – viņas varētu apzvanīt pacientus un uzaicināt uz vakcināciju.

 

Ziņu lente
0