Ušakovs pareģo cilvēces glābiņu un sludina zinātnes triumfu

© Sputnik / Sergey MelkonovКонгресс партии "Согласие". Нил Ушаков
Конгресс партии Согласие. Нил Ушаков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zinātnes progress beidzot sasniedzis arī Eiropas Savienību – sākusies vispārējas vakcinācijas kampaņa Covid-19 profilaksei. Bijušais Rīgas mērs, EP deputāts Nils Ušakovs pareģo cilvēces glābiņu.

RĪGA, 28. decembris — Sputnik. Eiropas Parlamenta deputāts, bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs savā lapā Facebook nāca klajā ar emocionālu piezīmi, kas veltīta vispārējas vakcinācijas sākumam Eiropas Savienībā.

Sestdien Eiropas Komisijas priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena paziņoja, ka visas 27 ES dalībvalstis saņēmušas farmaceitisko kompāniju BioNTech un Pfizer izstrādāto vakcīnu koronavīrusa profilaksei.

​Jau svētdien ES sākās vispārēja vakcinācija. Visas savienības dalībvalstis patstāvīgi lemj, kādas iedzīvotāju grupas saņems vakcīnu vispirms.

Atgādināsim, ka Krievijā, kur izgudrota un reģistrēta pirmā vakcīna pret koronavīrus pasaulē – "Sputnik V", vispārēja vakcinācija rit pilnā sparā un jau pieejama visiem cilvēkiem vecumā no 18 gadiem.

Упаковки с вакциной от коронавируса Гам-Ковид-Вак (Спутник V) - Sputnik Latvija
Izslimot vai vakcinēties? Patiesība par vakcīnu Covid-19 profilaksei

Nils Ušakovs pauda neaprakstāmu prieku par to, ka ES beidzot sākusies vakcinācija. Politiķis uzrakstīja, ka tikai zinātne varēs glābt cilvēci. Pie tam viņš minēja vairākus faktus, kas teicami ilustrē pašreizējās katastrofas mērogu.

"Vakcinācija Eiropā sākas! Tikai zinātne kārtējo reizi glābs cilvēci!

P.S. Vakar Latvijā no Covid-19 miruši 44 cilvēki

P.P.S. Hospitalizēto skaits pārsniedzis 1000.

P.P.P.S. Krievu pareizticīgā baznīca aicinājusi ticīgos vakcinēties."

Savu publikāciju Ušakovs papildināja ar attēlu, kurā rakstīts "Eiropas vakcinācijas diena – cerības diena."

Ziņu lente
0