Žurnālisti šokējusi dīvainā reakcija par sievietes nāvi no Covid-19

© Sputnik / Sergey MelkonovЖенщина и мужчина в защитных масках на остановке общественного транспорта в Риге
Женщина и мужчина в защитных масках на остановке общественного транспорта в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Nav kaut kas ar daļu sabiedrības īsti normāli", secināja žurnāliste Una Griškeviča, ieraudzījusi negatīvo komentāru lavīnu pēc sievietes nāves Latvijā, kuras dzīvību aiznesis koronavīruss.

RĪGA, 18. oktobris — Sputnik. Žurnāliste, sabiedrisko attiecību speciāliste Una Griškeviča savā lapā Twitter bija sašutusi par to, ka cilvēki nesaprot, cik nopietna ir situācija ar koronavīrusu.

Iepriekš kļuva zināms, ka pēdējās dienās ar diagnozi Covid-19 miris jauns cilvēks.

Aģentūra LETA pavēstīja, ka mirusi 34 gadus vecā Liene Liepa, Talsu novada Bāriņtiesas priekšsēdētājas pienākumu izpildītāja. Ziņots, ka vispirms Covid-19 tika diagnosticēts Liepas tēvam. Arī viņš ir miris.

Griškeviču šokēja iedzīvotāju reakcija par šo informāciju. Žurnāliste uzsvēra, ka izsmiekla un ņirgu lavīna sociālajos tīklos liek domāt, ka ar daļu sabiedrības Latvijā kaut kas nav kārtībā.

​​"Nu nav kaut kas ar daļu sabiedrības īsti normāli, ja pie FB pārpublicētās ziņas par mirušo 35gadīgo sievieti  (diemžēl no Covid) jālasa izņirgājoši, tumsonīgi un pat klaji ļauni komentāri. Tiem cilvēkiem smadzeņu vietā ir nevis siens vai salmi, bet kaut kas sliktāks..." Griškeviča bija šausmās.

Отработка действий на случай поступления инфицированных - Sputnik Latvija
"Latvieši, karš ir sācies!": sociālie tīkli par infekcijas jauno antirekordu Latvijā

Žurnāliste atklāja, ko pastāstījusi viņas kolēģe, Lienes Liepas paziņa. Viņa konstatēja, ka jaunās sievietes nāve vēlreiz pierāda – Covid-19 pastāv.

"Viņai tētis no covida nomira pirms 4 dienām un vakar viņa. Ģimenei traģēdija. Cik trulam jābūt, lai par to ņirgtu?" žurnāliste uzdeva retorisku jautājumu.

Sestdien, 16. oktobrī diennakts statistika par epidēmiju liecina: valstī reģistrēti 188 jauni koronavīrusa gadījumi. Viens pacients ar koronavīrusa diagnozi aizgājis viņsaulē.

Ziņu lente
0