Latvijā 75 jauni Covid-19 gadījumi, viens cilvēks miris

© Sputnik / Sergey MelkonovМашина Службы неотложной медицинской помощи в Риге
Машина Службы неотложной медицинской помощи в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slimnīcās ārstējas 70 pacienti ar Covid-19 – tas ir lielākais stacionēto pacientu skaits kopš pandēmijas sākuma.

RĪGA, 13. oktobris – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī ir veikti 4433 koronavīrusa testi, reģistrēti 75 jauni inficēšanās gadījumi, paziņoja Slimību profilakses un kontroles centrs. Viens cilvēks ar apstiprinātu Covid-19 diagnozi nomira. Viņš piederēja pie vecuma grupas 65-70 gadi.

Kopumā Latvijā epidēmijas laikā ir veikti 368 445 Covid-19 izmeklējumi, pozitīvi izrādījās 2840, izveseļojušies 1325 cilvēki.

Slimnīcās ārstējas 70 pacienti ar Covid-19 – tas ir lielākais stacionēto pacientu skaits kopš pandēmijas sākuma, liecina Nacionālā veselības dienesta dati.

Илга Шуплинска - Sputnik Latvija
Pēc rudens brīvlaika vecāko klašu skolēni varētu palikt mājās vēl uz nedēļu

Pēdējo 24 stundu laikā slimnīcās nonāca 10 pacienti ar koronavīrusa infekciju. 61 cilvēkam ir vidēji smaga slimības gaita, bet 9 atrodas smagā stāvoklī, un tas ir lielākais smagi slimo pacientu skaits visā pandēmijas laikā.

Kopumā kopš pandēmijas sākuma slimnīcās ārstējušies 252 pacienti ar koronavīrusu – šī statistika iekļauj gan izveseļojušos, gan mirušos.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāts vairāk nekā 38,1 miljons inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 1,08 miljoni cilvēku ir miruši, savukārt izveseļojās vairāk nekā 28,3 miljoni cilvēku.

Ziņu lente
0