Latvijā atvērts vēl viens Covid-19 bezmaksas testēšanas punkts

© Sputnik / Алексей Майшев / Pāriet pie mediju bankasЭкспресс-тестирование на COVID-19
Экспресс-тестирование на COVID-19 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Gribētāju skaits veikt koronavīrusa testu Latvijā septembrī ir palielinājies vairākas reizes, tādēļ esošie testēšanas punkti ne vienmēr tiek galā ar lielo ažiotāžu.

RĪGA, 22. septembris – Sputnik. Pirmdien, 21. septembrī Valkā tika atvērts koronavīrusa analīžu nodošanas punkts, raksta Tvnet.lv ar atsauci uz Valkas novada domes pārstāvi veselības aprūpes jautājumos Baibu Vorobjovu. Tagad analīzi varēs nodot vietējā poliklīnikā Rūjienas ielā 3b.

Testa veikšanai ir iepriekš jāpierakstās pa tālruni 8303. Darbadienās punkta darbalaiks ir no plkst. 8:00 līdz 20:00, sestdienās un svētku dienās – no plkst. 9:00 līdz 15:00, svētdienās iedzīvotājus pieņems no plkst. 9:00 līdz 12:00. Analīzes tiks veiktas par brīvu.

Студенты в защитных масках - Sputnik Latvija
Perevoščikovs: situācija ar Covid-19 Eiropā kļūst arvien sliktāka

Kopš septembra sākuma gribētāju skaits veikt koronavīrusa testu ir krietni pieaudzis, tādēļ "Centrālā laboratorija" brīdina, ka pierakstīšanās var izraisīt grūtības. Operatori netiek galā ar pārāk lielu zvanu daudzumu. Gribētāju pieplūduma dēļ, visticamāk, arī nodošanas vietā nāksies pavadīt kādu laiku rindā.

Atgādināsim, ka vakar Latvijā tika ziņots par vienu jaunu koronavīrusa gadījumu pie 1153 testiem. Savukārt brīvdienās Latvijā bija vērojams neliels uzliesmojums – sestdien tika ziņots par 17 jauniem ar Covid-19 inficētajiem, savukārt svētdien – par 10 jauniem inficēšanās gadījumiem.

Ziņu lente
0