Latvijā četri jauni Covid-19 gadījumi, lielākā daļa ir ievestie gadījumi

© Sputnik / Денис Абрамов / Pāriet pie mediju bankasТестирование на антитела к коронавирусу
Тестирование на антитела к коронавирусу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā diennakts laikā ir atklāti četri jauni Covid-19 gadījumi, divi cilvēki ir hospitalizēti, kopumā slimnīcās ārstējas septiņi pacienti.

RĪGA, 3. septembris – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī ir veikti 2445 Covid-19 testi, reģistrēti četri jauni inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

Saskaņā ar SPKC datiem, viens no saslimušajiem ir kontaktpersona, trīs atgriezušie no ārzemēm (Francija, Krievija, Kazahstāna).

Kopumā Latvijā koronavīrusa epidēmijas laikā ir veikti 258 795 izmeklējumi, atklāti 1410 inficētie, 1187 cilvēki izveseļojās, 34 nomira.

Pēdējo 24 stundu laikā hospitalizēti divi cilvēki ar Covid-19. Kopumā slimnīcās ārstējas 7 cilvēki. Sešiem no viņiem ir vidēji smaga slimības gaita, viens pacients atrodas smagā stāvoklī. Kopumā pēc ārstēšanās saistībā ar Covid-19 no stacionāriem izrakstīti 205 cilvēki.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāts gandrīz 26,2 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 867 tūkstoši cilvēku nomira un vairāk nekā 18,4 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0