Rīgas mēra kandidāts Ralfs Nemiro ierosina nojaukt trīs tiltus

© Sputnik / Sergey Melkonov5-й туристический форум Китая и стран Центральной и Восточной Европы на высоком уровне. Министр экономики Ральф Немиро
5-й туристический форум Китая и стран Центральной и Восточной Европы на высоком уровне. Министр экономики Ральф Немиро - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Līdztekus Rīgas mēra kandidāts plāno uzstādīt videokameras Ķengaragā un Bolderājā, bet Juglā, Purvciemā un Pļavniekos būvēt autostāvvietas.

RĪGA, 22. augusts — Sputnik. Rīgā ir jānojauc Brasas, Zemitānu un Deglava tilti un jāuzbūvē jauni, uzskata Rīgas mēra kandidāts Ralfs Nemiro (KPV LV), vēsta Tvnet.

2018. gadā tika atzīts, ka Zemitānu tilts nonācis pirmsavārijas stāvoklī – bija nepieciešams steigšus remontēt tilta nesošos balstus un visas četras kāpnes. Pa izremontēto Brasas tiltu ilgu laiku nekursēja transports, savukārt Deglava tilts aizvadītā gada pavasarī tika slēgts pēc IeM prasības (to vada Nemiro partijas biedrs Slandis Ģirģens).

Марш в защиту русских школ Наш выбор. 15 сентября 2018 г. - Sputnik Latvija
Politika
Vai Rīga var kļūt latviska? Krievu jautājums galvaspilsētas vēlēšanās

Taujāts, kā izvairīties no atkārtotām problēmām, kas saistītas ar Dienvidu tiltka būvdarbiem, Nemiro konstatēja, ka vajadzīgi pēc iespējas plašāki iepirkumi, kuros piedalītoes liels skaits būvuzņēmumu, iespējams, par starptautiskās kompānijas.

Viņš apgalvoja, ka KPV LV skatās uz Rīgu caur mikrorajonu iedzīvotāju vajadzību prizmu. Piemēram, Ķengaragā un Bolderājā ir svarīgs drošības jautājums, ko varot atrisināt, uzstādot rajonos videokameras sadarbībā ar IeM, kā arī apgaismojumu.

Savukārt Juglā, Purvciemā un Pļavniekos cilvēkus vairāk interesē personīgā autotransporta stāvvietas.

Pārvaldes jomā, pēc politiķa domām, ir svarīgi atteikties no ārējo resursu piesaistes, ko ilgu laiku izmanto tādi pašvaldību uzņēmumi kā "Rīgas namu pārvaldnieks" un "Rīgas satiksme". Dažkārt šie pakalpojumi izmaksā dārgāk nekā gadījumā, ja ar to nodarbotos paši uzņēmumi, atzīmēja Nemiro.

Sabiedriskā viedokļa aptauju dati liecina, ka KPV LV saraksta popularitāte Rīgas domes vēlēšanās nepārsniedz 2%.

Ziņu lente
0