Latvijā ar Covid-19 inficējušies vēl 10 cilvēki

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasМосквичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19
Москвичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Puse no desmit inficētajiem atgriezās Latvijā no ārzemēm, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

RĪGA, 12. augusts – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā atklāti 10 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

No viņiem pieci kontaktēja ar iepriekš saslimušajiem cilvēkiem, savukārt vēl pieci atgriezās no ārzemēm (Somija, Krievija, Lietuva, Albānija, Zviedrija).

Taču pēdējo 24 stundu laikā neviens no Covid-19 slimniekiem nav nonācis slimnīcā. Pašlaik slimnīcās ārstējas seši cilvēki ar vidēji smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāriem izrakstīti 195 pacienti.

Vakar tika veikti 2226 Covid-19 testi. Kopumā Latvijā ir veikti 218 756 Covid-19 testi. Kopš pandēmijas sākuma valstī inficējušies 1303 cilvēki, 32 inficētie nomita, 1078 cilvēki izveseļojās.

​Latvijas valdība vakar atbalstīja Veselības ministrijas plānu par daļēju ārkārtējās situācijas režīma ierobežojumu mīkstināšanu no pirmdienas, 17. augusta. Šāds lēmums tika pieņemts, balstoties uz epidemiologu ieteikumiem, jo inficēto skaits Latvijā nepieaug tik strauji, kā citās ES valstīs.

Ziņu lente
0