SPKC meklē autobusa Rīga-Daugavpils pasažierus: Latvijā 7 jauni Covid-19 gadījumi

© Sputnik / Sergey MelkonovСалон пассажирского автобуса
Салон пассажирского автобуса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēdējās diennakts laikā valstī reģistrēti septiņi jauni Covid-19 gadījumi. Viens no inficētajiem atgriezies no Igaunijas. SPKC lūdz atsaukties autobusa Rīga-Daugavpils pasažierus, kas izbrauca no Rīgas 31. jūlijā pl. 18:05.

RĪGA, 8. augusts — Sputnik. Slimību profilakses un kontroles centra dati liecina, ka pēdējās diennakts pēc 1891 testa fiksēti septiņi jauni koronavīrusa infekcijas gadījumi.

SPKC epidemioloģiskā izmeklēšana parādīja, ka viens no inficētajiem atgriezies no Igaunijas, vēl trīs kontaktējušies ar inficētajiem. Pārējos gadījumos izmeklēšana turpinās.

SPKC lūdz atsaukties autobusa pasažierus, kas 31. jūlijā pl. 18:05 izbrauca no Rīgas un devās uz Daugavpili.

Autobusā bija inficēts cilvēks, tāpēc visus, kuri norādītajā laikā brauca minētajā reisā, lūdz zvanīt pa numuru 67271738.

Ziņots, ka pēdējo 24 stundu laikā divi pacienti ar koronavīrusa diagnozi nogādāti slimnīcā. Patlaban slimnīcās ārstējas septiņi Covid-19 pacienti. Slimība visiem norit bez komplikācijām.

Pandēmijas laikā Latvijā veikti jau 211 937 testi, reģistrēti 1288 infekcijas gadījumi, 1070 cilvēki izārstējušies, 32 pacienti miruši.

Ziņu lente
0