Jūrmalas pludmalēs pagaisušas pārģērbšanās kabīnes. Atpūtnieki ir neizpratnē

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jūrmalas dome atklāja, kāda iemesla dēļ samazināts pārģērbšanās kabīņu skaits kūrortpilsētas pludmalēs. Runa nav par Covid-19 pandēmiju.

RĪGA, 29. jūnijs — Sputnik. Jautājums par pārģērbšanās kabīņu izgaišanu Jūrmalas pludmalēs sagādājis tādas raizes Tvnet.lv lasītājai Ievai, ka viņa pat uzrakstījusi par to redakcijai.

Пляж в Болдерае, Рига - Sputnik Latvija
Kādas pludmales Latvijā saņēmušas tiesības pacelt "Zilo karogu"

Ieva painteresējās, vai kabīņu pazušana nav saistīta ar Covid-19 pandēmiju un tās rezultātā ieviestajiem ierobežojumiem.

Uz šo jautājumu atbildi sniedza Jūrmalas dome. Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Leite atklāja noslēpumu, kas saistīts ar pārģērbšanās kabīņu pazušanu. Noskaidrojies, ka nekā noslēpumaina vai ar pandēmiju saistīta nav.

Leite informēja, ka pludmalēs nav aizvāktas visas kabīnes, vienkārši to skaits ir sarucis. Kabīnēm bija vajadzīgs remonts.

Izremontētās kabīnes pakāpeniski atgriezīsies vecajās vietās, un pludmalēs atkal parādīsies pilnvērtīgas pārģērbšanās vietas.

Atgādināsim, ka 10. jūnijā Latvijā tika atcelts ārkārtējās situācijas režīms, kas bija nepieciešams Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Latvijas iedzīvotājiem tagad ļauts pulcēties ne vairāk kā 100 cilvēkiem telpās un līdz 300 cilvēkiem – pasākumos zem atklātas debess. Pie tam saglabājusies prasība nēsāt maskas un ievērot sociālo distanci.

Ziņu lente
0