Latvijā nav jaunu Covid-19 gadījumu, taču ir saslimuši divi diplomāti Ēģiptē

© Sputnik / Alexander Kryazhev / Pāriet pie mediju bankasЦентр крови
Центр крови - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā piekto dienu pēc kārtas nav jaunu Covid-19 gadījumu; ārvalstīs – koronavīruss atklāts diviem vēstniecības darbiniekiem Ēģiptē.

RĪGA, 25. jūnijs – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī ir veikts 1081 koronavīrusa tests, jauni inficēšanās gadījumi nav atklāti, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs. Šī ir jau piektā diena pēc kārtas, kad valstī netiek reģistrēti jauni Covid-19 gadījumi.

Kopumā Latvijā epidēmijas laikā ir veikti 142 794 koronavīrusa izmeklējumi, atklāti 1111 inficētie, 903 izveseļojušies, 30 nomiruši.

Aizritējušajā diennaktī nav hospitalizēts neviens cilvēks ar Covid-19. Stacionāros turpina ārstēties 8 pacienti – septiņiem no viņiem ir vidēji smaga slimības gaita, viens cilvēks atrodas smagā stāvoklī. Kopumā no slimnīcām ir izrakstīti 175 pacienti, kuri ārstējušies no Covid-19.

Ja pašā Latvijā nav jaunu saslimušo ar Covid-19, tad ārpus tās robežām ir atklāti divi gadījumi – starp Latvijas Republikas vēstniecības diplomātiem Ēģiptē. Par to paziņoja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs savā Twitter lapā.

"Ņemot vērā, ka divi Latvijas vēstniecības Ēģiptē diplomāti ir inficējušies ar koronavīrusu, vēstniecība strādās attālināti. Novēlu kolēģiem drīzu izveseļošanos! Ierobežota konsulārā palīdzība Ēģiptē pieejama pa tālruni +201062115771," uzrakstīja ministrs.

​Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē jau ir atklāti vairāk nekā 9,5 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 485 tūkstoši cilvēku ir miruši, gandrīz 5,2 miljoni ir izveseļojušies.

Ziņu lente
0