Eurolines atjaunos pasažieru pārvadājumus starp Baltijas valstīm

Панорама города Каунас
Панорама города Каунас - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautiskā pasažieru pārvadātāja Eurolines autobusi tiks aizpildīti tikai uz pusi, turklāt pasažierus lūgs ceļot maskās.

RĪGA, 5. jūnijs — Sputnik. No šīsdienas autobusu pasažieru pārvadājumus no Rīgas uz Kauņu atsāks starptautiskais pasažieru pārvadātājs Eurolines, vēsta Tvnet.

No 15. jūnija plānots atsākt arī reisus uz Viļņu, Varšavu, Gdaņsku un Tallinu.

Eurolines vadītājs Edmunds Pavlovs pastāstīja, ka autobusu reisi tiks atsākti pakāpeniski.

Viņš atklāja, ka vispirms sāksies braucieni uz Lietuvu, no jūnija vidus atjaunosies reisi uz Tallinu, Varšavu, Gdaņsku. Pavlovs uzsvēra, ka uzņēmums novēros un novērtēs situāciju, jo tagad katra nedēļa atšķiras no iepriekšējās.

Uzņēmuma vadītājs piebilda, ka cilvēki vēlas ceļot un šī vajadzība nekur nav pazudusi.

Министр иностранных дел Польши Яцек Чапутович - Sputnik Latvija
Baltijas valstis nav pārliecinājušas Poliju – tā savas robežas neatvērs

Eurolines uzsvēra, ka, atsākot braucienus, liela uzmanība tiks veltīta drošībai – autobusi tiks dezinficēti un vēdināti pirms un pēc katra brauciena.

Pasažieriem autobusos būs pieejami dezinficējošie līdzekļi. Biļetes tiks pārdotas tikai uz katru otro vietu, tātad tiks garantēts drošs attālums starp pasažieriem. Viņu ķermeņa temperatūra tiks mērīta ar bezkontakta termometriem, bet autobusa vadītāji strādās maskās. Eurolines aicina pasažierus izmantot maksas brauciena laikā.

Iepriekš pasažieru pārvadājumus starp Baltijas valstīm atjaunoja kompānijas Ecolines un Lux Express. Tiek atjaunota arī aviosatiksme starp Baltijas valstīm.

Ziņu lente
0