Pasažieru vilciena apšaude Rīgā! Pasažiere pie loga nav cietusi brīnumainā kārtā

© Sputnik / Sergey MelkonovДизельный поезд АО "Pasažieru vilciens" на Рижском железнодорожном вокзале
Дизельный поезд АО Pasažieru vilciens  на Рижском железнодорожном вокзале - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kāds izšāva tieši "Pasažieru vilciens" vagona logā: sievietei, kas sēdēja pie šī loga, paveicās - viņa netika ievainota.

RĪGA, 1. februāris – Sputnik. Bb.lv vēsta, ka kādā no sociālajiem tīkliem parādījusies Rīgā iepriekš nebijuša notikuma aculiecinieka publikācija.

Vilciena pasažiere pastāstīja, kā starp Rīgas mikrorajoniem Zasulauks un Torņakalns kāds izšāva tieši logā, pie kura viņa tobrīd sēdēja.

Sieviete atzīmēja, ka caurums bija tikai vienā stiklā. Pati viņa, par laimi, nav cietusi.

Šīs publikācijas komentāros par līdzīgu atgadījumu pastāstīja vēl kāds lietotājs. Tikai viņš toreiz gan bija cietis. Nezināmie arī trāpīja vilciena logā, un stikla lauskas savainoja vīrietim seju.

Пневматическое ружье - Sputnik Latvija
Šāvieni Rīgā! Slepkava iegāja birojā, nošāva cilvēku, un pēc tam arī sevi

Citi lietotāji aicināja sievieti neļaut situācijai palikt nemanītai un vērsties policijā.

Atgādināsim, ka pērnā gada janvārī par nepatīkamu incidentu, kurš, par laimi, nekļuva par nopietnu traumu iemeslu, ziņoja Twitter lietotājs ar lietotājvārdu Beibleids.

Vīrietis pastāstīja par notikumu ar kādu puisi, kurš apgalvoja, kā guva lodes šāvienu mugurā, kad stāvēja sabiedriskā transporta pieturā Pētersalas ielā.

Savukārt 2019. gada maijā Imantā apšaudē nokļuva sieviete ar bērnu ratiem.

Cietusī ziņoja, ka atskanēja divi šāvieni. Viena lode nolidoja garām bērnu ratiem, savukārt otra trāpīja tiem. Vēlāk policija noskaidroja, ka šāva ar svina lodēm no pneimatiskā ieroča.

Ziņu lente
0