Sievietes nāve Olainē izraisīja baumu vilni par sērijveida slepkavībām

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sērijveida slepkavības Olainē ir izdomājums, kuram nav nekāda pamatojuma, apgalvo Valsts policija.

RĪGA, 16. janvāris – Sputnik. Pagājušajā nedēļā Olainē, netālu no dzelzceļa stacijas, tika atrasts nogalinātas sievietes līķis, kas kļuva par iemeslu masveida baumām par sērijveida slepkavībām. Cilvēki stāsta par to, ka pilsētā tika nogalināti jau teju četri cilvēki.

Taču policija šos datus noliedz. Aizvakar, 14. janvārī, Valsts policijas darbinieki publicēja Facebook oficiālu paziņojumu ar lūgumu neizplatīt nepatiesu informāciju.

Saskaņā ar policijas datiem, pēdējo dažu dienu laikā viņi saņēma jautājumus no daudziem Olaines iedzīvotājiem, kuri noraizējušies par savu drošību, jo pilsētā klīst baumas par sērijveida slepkavībām. Daži ziņoja par to, ka dzirdējuši par divu un pat četru cilvēku noslepkavošanu.

Līdzīgu informāciju publicēja arī kāds iedzīvotājs vienā no Facebook grupām. Tomēr policija atzīmē: šī informācija nav patiesa!

Дежурная часть государственной полиции Латвии - Sputnik Latvija
Slepkavību skaits pieaug: Latvija kļuvusi par bīstamāko valsti ES

Vardarbīgais noziegums pilsētā pagājušajā nedēļā patiešām tika pastrādāts. Pārolainē, 11. janvārī, tika atrasts pensijas vecuma sievietes līķis ar galvas traumām, kuras liecina par vardarbīgu nāvi. Taču nekāda pamata tam, lai apgalvotu, ka tas ir sērijveida noziegums, nav.

Sakarā ar sievietes nāves faktu tika iesākts kriminālprocess, un policija noskaidro notikušā nozieguma apstākļus. Patlaban viss liecina par to, ka sievietes nāvi varēja izraisīt kaut kāds konflikts.

Saskaņā ar policijas datiem, patlaban Olaines novada iedzīvotājiem nav nekāda iemesla baidīties par savu drošību. Tāpat policija aicina iedzīvotājus neizplatīt nepārbaudītu informāciju un atgādina, ka visi oficiālie dati ir pieejami Valsts policijas oficiālajā mājaslapā un iestādes profilos sociālajos tīklos.

Ziņu lente
0