Sākot ar februāri par zvanu "Rīgas satiksmei" būs jāmaksā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uzņēmums "Rīgas satiksme" izmainīs informatīvo tālruni un padarīs to par maksas pakalpojumu; kas jāzina par jaunajiem noteikumiem.

RĪGA, 16. janvāris – Sputnik. "Rīgas satiksme" ievieš maksu par zvaniem uz uzņēmuma informatīvo tālruni, cena būs atkarīga no konkrētā numura operatora, raksta Tvnet.lv.

Sakarā ar izmaiņām, kuras tiks ieviestas no 1. februāra, tiks mainīts arī informatīvā tālruņa numurs. Tagad "Rīgas satiksmi" varēs sazvanīt pa tālruni 20 361 862. Pagaidām uzņēmumu ir iespējams sazvanīt pa bezmaksas tālruni 8000 1919.

Plānots, ka ar laiku numurs kļūs pieejams arī Rīgas viesiem no citām valstīm. Līdzīgi kā iepriekš, numurs darbosies diennakts režīmā.

Пассажиры в автобусе - Sputnik Latvija
"Rīgas satiksme" samaksāja 322 000 eiro fiktīvai firmai par padomiem par uzpildes stacijām

"Rīgas satiksmē" paziņoja, ka saistībā ar to, ka šobrīd vairumam operatoru ir tarifi ar bezlimita zvanu daudzumu, maksas numurs nevedīs pie nekādiem papildu izdevumiem uzņēmuma klientiem. "Rīgas satiksmei" šāds pasākums palīdzēs ietaupīt finanšu līdzekļus un padarīt izmaksas efektīvākas.

Visbiežāk, 95% gadījumu, klienti, kuri piezvana pa informatīvo tālruni, uzdod jautājumus saistībā ar sabiedriskā transporta maršrutiem, kā arī ar atiešanas un pienākšanas laiku pieturās.

"Taču jau šobrīd šādu informāciju iespējams iegūt gan pieturvietu plāksnītēs, gan uzņēmuma mājaslapā, gan sociālajos tīklos," paziņoja "Rīgas satiksme" pārstāvji.

No 15. janvāra visi piezvanījušie pa veco informatīvā dienesta tālruni 8000 1919 tiks informēti ar balss paziņojumu par jauno telefona numuru un par maksas zvana ieviešanu. Informācija tiks demonstrēta arī sabiedriskā transporta monitoros un transporta pieturās.

Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka "Rīgas satiksme" var atcelt braukšanas atvieglojumus vairākām rīdzinieku kategorijām. Rīgas vicemērs Druvis Kleins (deputātu bloks "Rīgai!") uzsvēra, ka vēlme pārvadāt sabiedriskajā transportā jaunas iedzīvotāju grupas ar atvieglojumiem un "Rīgas satiksmes" finanšu problēmu risināšana ir savā starpā pretrunīgas lietas.

Pēc viņa domām, tieši neapdomāta braukšanas atvieglojumu ieviešana Rīgas sabiedriskajā transportā ir viens no faktoriem, kas negatīvi ietekmēja "Rīgas satiksmes" finanšu situāciju.

Ziņu lente
0