Āfrikā pazudusi televīzijas raidījumu vadītāja no Latvijas: pielūdzēji ceļ trauksmi

© Sputnik / Первенцев / Pāriet pie mediju bankasАфрика
Африка  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte un viņas vīrs, populārais blogeris Kaspars Virsnītis, jau vairākas dienas nedod ziņas par sevi no Āfrikas.

RĪGA, 8. janvāris – Sputnik. Facebook grupā "Latvieši ceļo – diskusijas par ceļošanu" lietotāji noraizējušies par populārās televīzijas raidījumu vadītājas Kristīnes Virsnītes un viņas vīra – blogera Kaspara Visnīša likteni, vēsta Bb.lv.

Pāris kopā ar bērniem aizbrauca ceļojumā uz Āfriku. Lietotāji pievērsa uzmanību, ka pēdējo fotogrāfiju Kristīne publicēja savā Instagram lapā pirms četrām dienām.

Публикация от Kristine Virsnite (@kristine_virsnite)

Vairāk no Virsnītes nekādu ziņu nav bijis.

Grupas "Latvieši ceļo – diskusijas par ceļošanu" dalībniece Gerda Eglāja palūdza padalīties ceļošanas pieredzē apkārt Āfrikai Gambijas rajonā, kur devās Virsnīšu ģimene.

Viņa interesējas, vai ir bijuši gadījumi, kad sakari pazūd uz vairāk nekā 72 stundām un kādi rīcības varianti ir iespējami šādās situācijās. Kā mājās palikušie var parunāties par šādām situācijām, uzzināt par tuvinieku atrašanās vietu. Kur lai meklē vietējo palīdzību.

Turklāt Eglāja ziņo, ka televīzijas raidījumu vadītāju jau meklē. Cenšas atrast cilvēkus, kuri varētu atrasties netālu no Kapskiringas Senegālā.

Visus, kam ir informācija par Virsnītes un viņas ģimenes atrašanās vietu, lūdz atsaukties.

Situāciju komentējusi arī kanāla "360TV" pārstāve. Pēc viņas sacītā, teledīvai vienkārši ir apgrūtināta piekļuve Internetam un ar viņiem jau cenšas sazināties.

Ziņu lente
0