Kā Pugačova un Galkins pavada laiku Jūrmalā

© Sputnik / Sergey MelkonovАлла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам
Алла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Festivāls Jūrmalā jau ir beidzies, taču zvaigžņotais pāris vēl nevēlas atvadīties no Rīgas līča krasta un spilgtākos atpūtas brīžus publicē Instagram.

RĪGA, 28. jūlijs — Sputnik. Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova kopā ar savu dzīvesbiedru skatuves mākslinieku Maksimu Galkinu un abiem bērniem vēl joprojām pavada laiku saulainajā Jūrmalā. Pastaigājas pa pludmali un parkiem, izbauda viens otra sabiedrību.

Laimīgākos dzīves brīžus Galkins iemūžina fotogrāfijās un video, pēc tam publicē tos Instagram. Uzņēmumu galvenie varoņi ir piecus gadus vecie Ļiza un Harijs. Taču nesen pazīstamais mākslinieks iepriecināja pielūdzējus ar romantisku fotogrāfiju kopā ar Pugačovu.

Pāris guļ krēslā ar kaudzi spilvenu, smaida un aizkustinoši piespiedušies viens pie otra.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Zvaigžņotais pāris atrodas Jūrmalā kopš jūlija sākuma, kur piedalījās Laimas Vaikules ikgadējā festivālā "Rendezvous", kas noritēja kūrortpilsētā no 18. līdz 21. jūlijam. Laima Vaikule uzaicināja apmeklēt Dzintarus veselu plejādi zvaigžņu no Krievijas, Latvijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Organizatori uzņēmās visus izdevumus, kas saistīti ar slaveno viesu uzturēšanos Jūrmalā, taču pat slavenākie mākslinieki uzstājās festivālā bez honorāra.

Визит на фестиваль Аллы Пугачевой и Максима Галкина вызвал настоящий фурор - Sputnik Latvija
Nolēmusi emigrēt? Pugačova nopirkusi dzīvokli Jūrmalā

Nesen Krievijas estrādes primadonna pirms brauciena uz Latviju sacēla lielu troksni, pat izcēlās skandāls. Sociālo tīklu lietotāji bija sašutuši par videoierakstu zvaigznes lapā Instagram, kur redzams, ka dziedātājas automašīna pievedusi viņu tieši pie vilciena Maskava-Rīga durvīm.

Vēlāk videoieraksts tika nodzēsts, taču iespaids palika. Daži komentētāji pievērsa uzmanību tam, ka tamlīdzīga rīcība ir aizliegta un "zvaigznes statuss" nevar dot tiesības uz noteikumu pārkāpumiem. Pēc ierašanās Latvijā Pugačova tamlīdzīgas vaļības vairs nav atļāvusies.

Tikpat lielu traci dziedātājas pielūdzēju un Jūrmalas iedzīvotāju vidū sacēla ziņa, ka Pugačova nopirkusi dzīvokli Rīgas līča krastā. Jāpiebilst, ka dziedātājas pārstāvji šo ziņu neapstiprināja. Primadonnas koncertu direktore Jeļena Čurpakova atgādināja, ka dziedātājai piedēvēta dzīvokļu iegāde katrā valstī, taču tā nebūt nav patiesība. Arī kompānija, kurā Pugačova, iespējams, nopirkusi dzīvokli, atteicās komentēt ziņu par pirkumu.

Певица Алла Пугачева - Sputnik Latvija
Alla Pugačova svin jubileju: kāpēc Primadonna ir tik iemīļota

Ja šī informācija izrādīsies patiesa, dziedātāja un viņas vīrs Jūrmalā nebūt nejutīsies vientuļi – virkne Krievijas zvaigžņu to jau izvēlējušās pastāvīgai dzīvei.

Nekustamais īpašums Jūrmalā ir Barščevsku un Vitorganu ģimenēm. Ēkā iepretim Krievijas vēstniecības rezidencei Jūrmalā atrodas Vladimira Vinokura, Aleksandra Masļakova un Valērija Sjutkina dzīvokļi.

Mellužos māju uzcēlis, apprecējies un tēva lomā iejuties aktieris Sergejs Svetlakovs. Dzīvokļus Jūrmalā iegādājušies arī Boriss Moisejevs, Arkādijs Ukupņiks un Larisa Doļina. Netālu atrodas komponista Igora Nikolajeva nekustamais īpašums, kurš kopā ar meitu bieži apmeklē parku Dzintaros.

Ziņu lente
0