"Kaudze mašīnu, ātrie, ugunsdzēsēji": Jūrmalā notiek akvaparka evakuācija

© Sputnik / Sergey MelkonovЭвакуация посетителей Līvu akvaparks в Юрмале
Эвакуация посетителей Līvu akvaparks в Юрмале - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Cilvēkus folijas segās masveidā evakuē no Jūrmalas lielākā akvaparka: notikuma vietā jau ir ieradušies ātrā palīdzība un ugunsdzēsēji.

RĪGA, 13. aprīlis – Sputnik. "Līvu akvaparkā" Jūrmalā šobrīd notiek evakuācija. Par to vēsta portāls Mixnews.lv, pēc aculiecinieku teiktā.

"Šeit ir kaudze mašīnu. Ugunsdzēsēji, ātrā palīdzība. Mūs ved ārā šādās uzpariktēs. Ugunsdzēsēji sāk nolaist ūdeni. Nav skaidrs, kas šeit notiek, taču kaut kas ne pārāk labs," ziņo notiekošā liecinieki.

Aculiecinieki skaidro, ka apmeklētājus ietin speciālās folijas segās un ved ārā no izklaides kompleksa teritorijas kaimiņu ēkās, lai cilvēki nenosalst.

Tāpat cilvēki stāsta, ka viņi esot saņēmuši informāciju par to, ka akvaparkā nevarēšot nokļūt vēl 2-3 stundas.

Notikuma vietā jau ir ieradušās trīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) mašīnas un ātrās palīdzības brigāde.

Mixnews skaidroja VUGD pārstāve Inta Palkavniece, plkst. 12:35 VUGD darbinieki saņēma izsaukumu uz Viestura ielu Jūrmalā, kur notika elektrības vadu uzliesmojums. No ēkas tika evakuēti apmēram 600 cilvēku. Dotajā brīdī uzliesmojums ir likvidēts.

Vērts atgādināt, ka 2016. gadā "Līvu akvaparkā" jau notika līdzīgs atgadījums. Toreiz akvaparka administrācija pieprasīja apmeklētājiem pamest ēku peldkostīmos.

Uz notikuma vietu bija ieradušies ugunsdzēsēju mašīnas un ātrās palīdzības ekipāžas. Simtiem apmeklētāju, kuriem izdalīja zelta folijas segas, bija spiesti pulcēties stāvlaukumā un tuvumā esošajos veikalos.

Noskaidrojās, ka evakuācijas iemesls bijis sadūmojums kādā no izklaides kompleksa telpām. Toreiz, par laimi, neviens necieta.

Ziņu lente
0