Divi latviešu basketbolisti gājuši bojā traģiskā avārijā

© pixabayДТП
ДТП - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Basketbolistu automašīnu sanesa uz slidenā ceļa, tā izbrauca pretējā joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu. Sportisti gājuši bojā negadījuma vietā.

RĪGA, 5. marts — Sputnik. Latvijas Basketbola līgass trešās divīzijas Krāslavas komandas basketbolisti gājuši bojā avārijā svētdien, Latgalē, informē avīze Dienas Bizness.

Latvijas Basketbola asociācija paziņoja, ka avārijā gājuši bojā Edgars Gribs un Leonīds Terentjevs.

Traģiskais incidents noticis aptuveni 21:20 Ilūkstes novada Šēderes pagastā. Sportisti atgriezās no spēles Tukumā pret komandu BS Tukums/TSS un automašīnā Audi devas uz Daugavpili. Vadītājs netika galā ar vadību uz slidenā ceļā, un automašīna izbrauca pretējā kustības joslā, kur ietriecās kravas automašīnā. Audi vadītājs un pasažieris gājuši bojā notikuma vietā. Sakarā ar CSN ierosināta krimināllieta, notikuma apstākļi tiek noskaidroti.

28 gadus vecais Edgars Gribs bija basketbolists un jauno sportistu treneris, kā arī komandas "Krāslava" galvenā trenera palīgs. Aizvadītajā gadā viņš izcīnīja titulu "Misters Daugavpils universitāte", kur apguva sporta un sociālo zinātņu pasniedzēja profesiju.

Leonīds Terentjevs bija tikai 20 gadus vecs.

Abi basketbolisti bija vieni no vadošajiem komandas locekļiem.

Ziņu lente
0